Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mobility 2023: Το Jeep Avenger κερδίζει τις εντυπώσεις

Ελλάδα 4:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobility 2023: Το Jeep Avenger κερδίζει τις εντυπώσεις

ΝΕΑ

Mobility 2023: Το Jeep Avenger κερδίζει τις εντυπώσεις

ΝΕΑ

Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της Mobility 2023 στον χώρο του Golden Hall. Το Jeep Avenger συνεχίζει τον μύθο της εταιρείας και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά αυτοκίνητα στις ημέρες μας. Η είδηση για τη δημιουργία του τάραξε τα νερά και έβαλε την Jeep σε μια καινούργια τροχιά.

Το Avenger προκάλεσε τόσο μεγάλη αίσθηση και διαθέτει τόσα πολλά πλεονεκτήματα ώστε ψηφίστηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023».

Αυτό μπορούν να το δουν από κοντά οι επισκέπτες της Mobility 2023 η οποία πραγματοποιείται στο Golden Hall ως και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Το Jeep Avenger εξελίχθηκε με γνώμονα τα δεδομένα, τις μεταφορικές ανάγκες και την αυτοκινητική κουλτούρα των Ευρωπαίων, διατηρώντας όμως την κατασκευαστική φιλοσοφία της εταιρείας, αυτή που την έχει κάνει να ξεχωρίζει για δεκαετίες.

Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοσή του βασίζεται στην καινούργια πλατφόρμα του Ομίλου Stellantis, αποδίδει 156 ίππους και η μέγιστη ροπή του φτάνει τα 260 Nm. Οι μπαταρίες του έχουν ονομαστική ενεργειακή χωρητικότητα 56 kWh και δίνουν μέση αυτονομία 400 χλμ. η οποία αυξάνεται στα 550 χλμ. σε κίνηση αποκλειστικά εντός πόλης (κατά «WLTP»).

Advertisement

Σύμφωνα με την Jeep, με τη χρήση ταχυφορτιστή οι συσσωρευτές του Avenger μπορούν να φορτίσουν από το 20%-80% σε μόλις 24 λεπτά της ώρας. Επίσης, σε χρονικό διάστημα μόνο τριών λεπτών της ώρας αποκτούν ενέργεια ικανή να κινήσει το αυτοκίνητο για μια απόσταση 30 χλμ.

Τέλος, το εσωτερικό του Jeep Avenger είναι ευρύχωρο και διαμορφωμένο ώστε να τονίζεται ο δυναμικός SUV χαρακτήρας του. Ταυτόχρονα, είναι και σύγχρονο, καθώς οι δύο έγχρωμες οθόνες διάστασης 10,25 ιντσών έκαστη δημιουργούν ένα πλήρες ψηφιακό περιβάλλον.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Jeep Avenger
Τα πρώτα Jeep Avenger ήρθαν στην Ελλάδα (+video)
Οδηγούμε το Jeep Avenger στην Ισπανία (+video)