Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mobility 2023: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο Renault Megane E-Tech

Ελλάδα 14:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobility 2023: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο Renault Megane E-Tech

ΝΕΑ

Mobility 2023: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο Renault Megane E-Tech

ΝΕΑ

Το Megane E-Tech Electric, το πιο σύγχρονο αμιγώς ηλεκτρικό μικρομεσαίο μοντέλο της Renault, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας στην έκθεση Mobility 2023, η οποία διεξάγεται στο Golden Hall.

Advertisement
Advertisement

Είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα μοντέλα στην κατηγορία του. Είναι το νέο Megane E-Tech Electric, το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο που δημιούργησε η Renault και το οποίο κάνει πρώτη Πανελλήνια πρεμιέρα στην εντυπωσιακή Mobility 2023 (έως 23/9 στο Golden Hall – Καθημερινές 17.00 με 21.00, Σάββατο 11.00 με 20.00).

Η εμπορική πορεία του μοντέλου ξεκίνησε το 1995. Πλέον, το Megane έχει προσαρμοστεί στη σύγχρονη εποχή. Στην πέμπτη γενιά του βασίζεται στην πλατφόρμα «CMF-EV» η οποία έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα αυτοκίνητα αυτής της τεχνολογίας της γαλλικής εταιρείας.

Το Megane E-Tech Electric διατίθεται σε δύο εκδοχές αναφορικά με τη χωρητικότητα των μπαταριών του και τη μέγιστη ισχύ του.

Advertisement
Advertisement

Στην πρώτη, οι συσσωρευτές του είναι 40 kWh και η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα είναι 131 ίπποι. Στη δεύτερη, οι μπαταρίες είναι 60 kWh και η απόδοσή του φτάνει τους 218 ίππους.

Το μικρομεσαίο μοντέλο της Renault ανέκαθεν χαρακτηριζόταν για τη σχεδίασή του, κάτι που ισχύει και τώρα. Το αμάξωμά του έχει διαμορφωθεί με τρόπο που ορίζει και αναδεικνύει την καινούργια σχεδιαστική φιλοσοφία την οποία τα στελέχη της εταιρείας έχουν επιλέξει για τα νέα αυτοκίνητά της.

Advertisement

Εμπρός, τα χαρακτηριστικά φώτα, η μάσκα, το μεγάλων διαστάσεων εταιρικό σήμα της Renault και ο προφυλακτήρας δημιουργούν ένα ενδιαφέρον και μοντέρνο αισθητικό σύνολο.

Οι θόλοι των τροχών είναι σχετικά μεγάλοι και το γεγονός ότι υπάρχει μαύρο προστατευτικό πλαστικό το κάνει να δείχνει σαν ένα crossover. Τέλος, στο πίσω μέρος τα φώτα με την εγκάρσια κόκκινη μπάρα, την έντονη διαμόρφωση του προφυλακτήρα και τη σχετικά χαμηλή οροφή συμπληρώνουν την ιδιαίτερη εμφάνιση του Megane E-Tech Electric.

Advertisement

Oι διαστάσεις του αυτοκινήτου είναι 4.199 χλστμ. μήκος, 1.768 χλστμ. πλάτος και 1.505 χλστμ. ύψος, ενώ το μεταξόνιό του φτάνει τα 2.685 χλστμ. Το γεγονός ότι οι μπαταρίες του είναι ενσωματωμένες στο πάτωμα του οχήματος και βρίσκονται χαμηλά σημαίνει ότι η ευρυχωρία εντός του οχήματος είναι μεγαλύτερη απ’ ό,τι αναμένει κάποιος.

Το ταμπλό του είναι χαρακτηριστικό της μοντέρνας εικόνας και της πρακτικότητας. Οι μεγάλες έγχρωμες οθόνες στον πίνακα οργάνων και στο κέντρο δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σύνολο το οποίο συναντάται σε μεγάλα πολυτελή αυτοκίνητα.

Advertisement

Το νέο Megane E-Tech Electric φανερώνει με τον καλύτερο και πιο πειστικό τρόπο ότι στη Renault συνεχίζουν να δημιουργούν αυτοκίνητα που βρίσκονται στην πρωτοπορία της Αυτοκίνησης. Το έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν και το ίδιο κάνουν και τώρα. Αναμφισβήτητα, θα το πράξουν και στο μέλλον.

Αυτό μπορεί να το διαπιστώσουν οι επισκέπτες της Mobility 2023 η οποία πραγματοποιείται στο προαύλιο του Golden Hall έως και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο (Καθημερινές 17.00 με 21.00, Σάββατο 11.00 με 20.00).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεκίνησε η MOBILITY στο Golden Hall
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Renault Scenic E-Tech Electric
Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Ampere