Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεκίνησε η MOBILITY στο Golden Hall

Ελλάδα 0:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεκίνησε η MOBILITY στο Golden Hall

ΝΕΑ

Ξεκίνησε η MOBILITY στο Golden Hall

ΝΕΑ

Το εμπορικό κέντρο Golden Hall φιλοξενεί για τρίτη συνεχή χρονιά την «Mobility 2023», που αναδεικνύει το αυτοκίνητο και τις νέες τεχνολογίες μετακίνησης με βασικό άξονα την ηλεκτροκίνηση.

Advertisement
Advertisement

Εως; και τις 23 Σεπτεμβρίου στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι οι φίλοι του αυτοκινήτου, της τεχνολογίας αλλά και της πράσινης μετακίνησης θα μπορούν για 3η συνεχή χρονιά να δουν από κοντά όλες τις νέες εξελίξεις που αφορούν την ηλεκτροκίνηση και τις βιώσιμες μετακινήσεις.

Η είσοδος για τη «Mobility 2023» είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας της είναι: Καθημερινές: 17.00-21.00 και Σάββατο: 11.00-20.00

Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος εκτός από ηλεκτροκίνητα και επαναφορτιζόμενα plug-in οχήματα θα υπάρχουν και υβριδικά μοντέλα όλων των κατηγοριών.

Advertisement
Advertisement

Μαζί με τα αυτοκίνητα, το «παρών» θα δώσουν κορυφαίες εταιρείες microcars, ηλεκτρικών scooters, κα όπως και οι σημαντικότεροι πάροχοι ενέργειας.

Ανάμεσα στις εταιρείες που θα παρουσιάσουν τα νέας τεχνολογίας μοντέλα τους κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της στην Ελλάδα η MG Motor, αποκαλύπτοντας μας δύο από τα πιο δυναμικά αυτοκίνητά της.

Παρούσες θα είναι επίσης η Mercedes-Benz, KIA, η Hyundai, η Jeep, η Fiat, η BMW (ΣΠΑΝΟΣ), οι Renault/Dacia, η CUPRA, η Ford…

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα:

Advertisement

• Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά πανελλαδικά ολοκαίνουργια μοντέλα όπως είναι τα Kia EV9 και EV6 GT (580PS) Dacia Spring, Hyundai Kona Electric, MG4, Renault Megane E-TECH, Mercedes EQS και πολλά άλλα.

• Δυναμική παρουσία δίνει και η ΔΕΗ Blue με νέους φορτιστές και προτάσεις ταχείας φόρτισης, και  ένας από τους μεγαλύτερους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές στην Ελλάδα, η NOS, που θα παρουσιάσει τα νέα ιδιαίτερα της ασφαλιστικά προγράμματα για όλους.

Advertisement

• Οι πιο δυναμικές προτάσεις στην Ελληνική αγορά στα δημοφιλή πλέον microcars δίνουν το παρόν στην Mobility, με τις XEV Yoyo, Zhidou και Biro.

• Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα και για ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και scooters τα οποία θα βρίσκονται στο Golden Hall, με τις Zero, Seat και RAY να δεσπόζουν!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της «Mobility 2023» οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις νέες τεχνολογίες που μπήκαν στην καθημερινότητά μας μέσα από τα προϊόντα που τις ενσαρκώνουν στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους.

Advertisement

Παράλληλα, στο περιθώριο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν test drives των περισσότερων μοντέλων από αυτά που θα προβληθούν στο event, όπως και microcars από την γκάμα τους.

Η είσοδος για τη «Mobility 2023» είναι ελεύθερη:

  • Καθημερινές: 17.00-21.00
  • Σάββατο: 11.00-20.00

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mobility: Ξεκινάει το πιο σημαντικό event για το αυτοκίνητο και την ηλεκτροκίνηση (υβριδικά)
IAA Mobility 2023: Οι Κινέζοι πίνουν… μπύρες στο Μόναχο
IAA Mobility 2023: Όλες οι πρεμιέρες του Μονάχου (+ video)