Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια συνηθισμένη μέρα με την Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport (video)

Ελλάδα 11:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια συνηθισμένη μέρα με την Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport (video)

ΝΕΑ

Μια συνηθισμένη μέρα με την Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport (video)

ΝΕΑ

Πώς είναι η αίσθηση του ατελείωτου drifting στον πάγο; Την απάντηση δίνει ο Tanner Foust, πίσω από το τιμόνι του σκληροπυρηνικού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Πριν από… αρκετό καιρό, και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2019, η Porsche αποκάλυψε την πιο πρόσφατη 718 Cayman GT4 Clubsport, ένα μοντέλο που συνιστά πρόκληση για τους λάτρεις της οδήγησης και υπόσχεται εκτόξευση της αδρεναλίνης.

Πολλούς μήνες μετά τo λανσάρισμα του θηριώδους μοντέλου, η Porsche το καθιστά πρωταγωνιστή σε ένα συναρπαστικό βίντεο, με συμπρωταγωνιστή τον Αμερικανό επαγγελματία οδηγό αγώνων και «σπεσιαλίστα» στο ντριφτ, Tanner Foust.

Σημείο συνάντησης της 718 Cayman GT4 Clubsport και του 47χρονου οδηγού αποτέλεσε το Porsche Ice Experience Center, το οποίο βρίσκεται σε ένα χωριό – υπό την ονομασία Λέβι – της Λαπωνίας, σε απόσταση μόλις 170 χλμ. από τον Αρκτικό Κύκλο.

Advertisement
Advertisement

Ο πολύπειρος και πολυτάλαντος οδηγός αποδέχθηκε την πρόσκληση των ανθρώπων της Porsche και ξεχύθηκε σε ένα ατελείωτο παιχνίδι στον πάγο, προσφέροντάς μας μερικές μαγικές εικόνες.

Υπενθυμίζεται πως η 718 Cayman GT4 Clubsport προσφέρεται σε δύο εκδόσεις: Την “Trackday” που απευθύνεται σε ερασιτέχνες, και την “Competition” που την προτιμούν οι αγωνιζόμενοι.

Advertisement

Αμφότερες οι εκδόσεις «φορούν» έναν 6κύλινδρο boxer των 3,8 λίτρων με απόδοση 425 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη και μηχανικό μπλοκέ διαφορικό.

Όσον αφορά την επαγγελματική έκδοση “Competition”, αυτή ενσωματώνει αμορτισέρ που ρυθμίζονται σε 3 σκάλες, αλλά και ρυθμιστή στα φρένα που επιτρέπει στον οδηγό να «στέλνει» κατά το δοκούν περισσότερη δύναμη πέδησης εμπρός ή πίσω. Ακόμη, υπάρχουν ενσωματωμένοι γρύλοι ανύψωσης για ταχύτερη αντικατάσταση ελαστικών, αφαιρούμενο τιμόνι και ρεζερβουάρ καυσίμου με χωρητικότητα 115 λτ.

Advertisement

Απολαύστε τον Tanner Foust πίσω από το τιμόνι της 718 Cayman GT4 Clubsport στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:
Porsche Panamera E-Hybrid: Κομψή και ισχυρή
Η Porsche Cayenne E-Hybrid των… 3,8 δευτερολέπτων
H νέα Porsche Taycan Cross Turismo στον δρόμο (video)

Advertisement