Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Mercedes-AMG G 63 AMG που όμοια της δεν υπάρχει

Ελλάδα 12:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Mercedes-AMG G 63 AMG που όμοια της δεν υπάρχει

ΝΕΑ

Μία Mercedes-AMG G 63 AMG που όμοια της δεν υπάρχει

ΝΕΑ

Εάν είστε από εκείνους που πιστεύουν ότι το G-Wagen είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο της γερμανικής μάρκας, τότε το συγκεκριμένο ξεπερνάει κάθε όμοιό του.

Advertisement
Advertisement

Την τροποποίηση αυτής της Mercedes-AMG G63 ανέλαβε ο οίκος σχεδιασμών Hofele. Μάλιστα της έδωσε νέα ονομασία και ιδού η HG63, μία εξαιρετικά τροποποιημένη -με πόρτες τύπου άμαξας- αλλά εξίσου πανέμορφη και premium G-Class.

Το χρώμα που κυριαρχεί στο αμάξωμα είναι ένα βαθύ μεταλλικό μαύρο, με χρωμιωμένες λεπτομέρειες να δένουν όμορφα στο σύνολο. Η μάσκα είναι ελαφρώς διαφορετική από την εργοστασιακή G-Class, συν μερικές άλλες λεπτομέρειες.

Η μεγάλη τροποποίηση που μαγνητίζει απευθείας το βλέμμα, αφορά στις πόρτες. Ανοίγουν ανάποδα,μ όπως μίας ιππήλατη άμαξα, θυμίζοντας Rolls-Royce.

Advertisement
Advertisement

Με το που μπει κάποιος στην καμπίνα, κυριολεκτικά νιώθει λες και μπήκε σε άμαξα, λόγω του έντονου πορτοκαλί που κοσμεί όλο το εσωτερικό.

Βέβαια, οι μεταλλικές και μαύρες λεπτομέρειες, αν και λίγες, χαρίζουν ένα εύπεπτο αποτέλεσμα. Στα της εργονομίας, η Hofele πρόσθεσε νέα, ανεξάρτητα μεταξύ τους καθίσματα που χωρίζονται από την κεντρική κονσόλα.

Advertisement

Ο οίκος σχεδιασμών δεν μας ενημερώνει εάν ασχολήθηκε με τον κινητήρα, οπότε η καλύτερή μας υπόθεση είναι πως η HG63 διαθέτει ακόμα τον εργοστασιακό bi-turbo V8 των 4,0 λίτρων με απόδοση 585 ίππους και 850 Nm ροπής.

Advertisement

Οι φωτογραφίες κοινοποιήθηκαν από την ίδια τη Hofele μέσω ανάρτησης στο Instagram. Μέσω αυτών παρατηρήσαμε και άλλες λεπτομέρειες της τροποποιημένης G63, όπως τις ζάντες 24 ιντσών, τη δερμάτινη επένδυση σε μεγάλο μέρος του εσωτερικού και την επένδυση Alcantara.

Η Hofele δεν ενημέρωσε σχετικά με το κόστος ή την τιμή πώλησης, διότι η HG63 δεν είναι προς το παρόν προς πώληση. Το πιθανότερο είναι να μιλάμε για ένα αυτοκίνητο επίδειξης ή διαφημιστικό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια τιρκουάζ Mercedes-AMG G63 από τη Mansory
Ποιος δεν θα ήθελε μια Mercedes-AMG G 63 με 900 άλογα;
Hofele HG 63: Η Mercedes-AMG G 63 στα καλύτερά της… (+vid)