Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hofele HG 63: Η Mercedes-AMG G 63 στα καλύτερά της… (+vid)

Ελλάδα 13:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hofele HG 63: Η Mercedes-AMG G 63 στα καλύτερά της… (+vid)

ΝΕΑ

Hofele HG 63: Η Mercedes-AMG G 63 στα καλύτερά της… (+vid)

ΝΕΑ

Η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Hofele αποκάλυψε το τελευταίο της δημιούργημα που βασίζεται στη Mercedes-AMG G63 και ονομάζεται HG 63.

Advertisement
Advertisement

Το στοιχείο που ξεχωρίζει αμέσως είναι το εξατομικευμένο ματ χρώμα Moonbeam Silver που διακοσμεί το εξωτερικό τμήμα του επιβλητικού οχήματος ελεύθερου χρόνου.

Το δυναμικό SUV υιοθετεί επίσης στοιχεία στην απόχρωση του Liquid Black Chrome, όπως είναι η εμπρός μάσκα αλλά και ο προφυλακτήρας.

Μιλώντας για τον αναθεωρημένο πρόσθιο προφυλακτήρα, αυτός έχει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα σε σχέση με τον αντίστοιχο της εργοστασιακής G63 και προσθέτει επίσης με το σχεδιασμό του πόντους σε ότι αφορά την επιθετικότητα. Διατίθενται επίσης ένα σετ σφυρήλατων ζαντών 24 ιντσών με σφυρήλατες ακτίνες και εμφανείς χρωματικούς τόνους από ανθρακονήματα.

Advertisement
Advertisement

Η Hofele έχει αναβαθμίσει διεξοδικά το εσωτερικό της G63, τοποθετώντας έντονο κόκκινο δέρμα και Alcantara στο περισσότερο τμήμα του. Η δεύτερη σειρά καθισμάτων περιλαμβάνει μια νέα κεντρική κονσόλα με ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Ο βελτιωτικός οίκος σημειώνει ότι μετατόπισε τα καθίσματα της δεύτερης σειράς πιο πίσω, παρέχοντας έτσι στους επιβάτες 10 cm επιπλέον χώρο για τα πόδια. Επιπρόσθετα, τα πίσω καθίσματα είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα με ρυθμίσεις μνήμης, θέρμανσης, εξαερισμού, ενώ οι πλάτες τους δύναται να ανακληθούν.

Advertisement

Για να εξυπηρετήσει περαιτέρω τους επιβάτες των πίσω θέσεων, η Hofele έχει τροποποιήσει τις πίσω πόρτες που ανοίγουν τώρα ευρύτερα και έχει επίσης τοποθετήσει πλήρους μήκους ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα πλευρικά σκαλοπάτια.

Advertisement

Η Hofele δεν έχει πειράξει τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 βενζινοκινητήρα 4,0 λίτρων της γνωστής G63, αν και έχει εγκαταστήσει ένα νέο σύστημα εξάτμισης με βαλβίδα.

Η αγορά ενός τόσο τροποποιημένου G63 AMG από τον βελτιωτικό οίκο, με όλες αυτές τις αναβαθμίσεις, δεν είναι προσιτή. Στην πραγματικότητα, η Hofele λέει ότι οι πελάτες πρέπει να υπολογίζουν μια τιμή γύρω στα 300.000 ευρώ συν τους φόρους, για ένα HG 63.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
H Hofele προτείνει G-Class με suicide doors
Η απόλυτη Mercedes-Benz GLE έχει την υπογραφή της Hofele
Hofele Design: Μόνο ένα κομμάτι της AMG E53 Cabriolet