Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια τιρκουάζ Mercedes-AMG G63 από τη Mansory

Ελλάδα 22:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια τιρκουάζ Mercedes-AMG G63 από τη Mansory

ΝΕΑ

Μια τιρκουάζ Mercedes-AMG G63 από τη Mansory

ΝΕΑ

Αυτή η Mercedes-AMG G63 έχει δεχτεί την περιποίηση της Mansory και αποδίδει 900 ίππους. Σίγουρα στο χρώμα δεν θα κολλήσουμε…

Advertisement
Advertisement

Ανέκαθεν, η Mansory πρόσφερε τόσο αισθητικές όσο και μηχανολογικές αναβαθμίσεις σε διάφορα μοντέλα που για τους περισσότερους είναι ήδη αρκετά ξεχωριστά και δεν θα τα… ακουμπούσαν. Παρόλα αυτά, το τελευταίο δημιούργημα που ανέλαβε η Mansory είναι η Mercedes-AMG G63.

Η υπερβολή είναι ξεκάθαρη και η Mansory γνωρίζει πώς ακριβώς να την εφαρμόσει. Η εντυπωσιακή G63 δέχτηκε την περιποίηση της Mansory και πλέον διαθέτει νέα εμφάνιση. Νέοι προφυλακτήρες, επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα και όλα αυτά βαμμένα σε τιρκουάζ απόχρωση. Για την ακρίβεια, το μισό αυτοκίνητο έχει βαφτεί τιρκουάζ και το άλλο μισό μαύρο.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το ιδιαίτερο καπό, υπάρχει ένας 4λιτρος twin-turbo V8 κινητήρας, ο οποίος φέρει μεγαλύτερες τουρμπίνες και η απόδοση φτάνει τους 900 ίππους και τα 1.000 Nm ροπής. Είναι σαφώς τεράστια αναβάθμιση εάν αναλογιστεί κανείς ότι η εργοστασιακή ιπποδύναμη είναι στα 630 PS. Βέβαια, έχουν προστεθεί και επιπλέον μηχανολογικά πρόσθετα για να φτάνει την παραπάνω εκρηκτική ισχύ, που επιτρέπει το off-road θηρίο να επιταχύνει και να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 3,5 δευτερόλεπτα.

Εσωτερικά, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να ζητήσει να προστεθούν υψηλότερης ποιότητας υλικά, τελειοποιώντας την καμπίνα με ένα ειδικό χρώμα που η Mansory ονομάζει Feroza. Το SUV εξοπλίζεται με νέο σπορ τιμόνι από δέρμα και ανθρακόνημα.

Advertisement

Η Mansory, εκτός από τη G63 έχει αποκαλύψει και άλλα προτζεκτς, όπως η Mercedes-Maybach S-Class, η Ferrari Monza SP2 και η Lamborghini Urus.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Bentley Bentayga Speed ​​by Mansory είναι έτοιμη για… πόλεμο
H Mansory F9XX υπόσχεται 1.100 ίππους
H Mansory έβαλε χέρι και στη Ferrari Monza SP2