Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία… ακόμα  Mercedes G-Class για την Kylie Jenner (+video)

Ελλάδα 7:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία… ακόμα Mercedes G-Class για την Kylie Jenner (+video)

ΝΕΑ

Μία… ακόμα Mercedes G-Class για την Kylie Jenner (+video)

ΝΕΑ

Όταν το γκαράζ σας είναι γεμάτο από τρελά ακριβά αυτοκίνητα, είναι πολύ δύσκολο να επιλέξετε μόνο ένα για την καθημερινή σας μετακίνηση.

Advertisement
Advertisement

Το τελευταίο απόκτημα της Kylie Jenner είναι μια βελτιωμένη Mercedes-AMG G 63 με εκτός δρόμου εξοπλισμό από την Brabus.

Η Kylie Jenner δεν έχει κανένα πρόβλημα με την προσαρμογή της από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο. Αυτές τις ημέρες για παράδειγμα, οδηγεί μία «πειραγμένη» Mercedes-AMG G 63 με αξεσουάρ Brabus.

Το γκαράζ της Kylie Jenner είναι το πιο ακριβό από όλων των αδερφών Kardashian-Jenner. Αν και δεν έχει τόση ποικιλία όσο της αδερφής της Kim, περιλαμβάνει πολλά ακριβά αυτοκίνητα. Στη συλλογή της, υπάρχει μια Bugatti Chiron 3 εκατομμυρίων ευρώ, μια Ferrari LaFerrari που πήρε από τον σύντροφό της, Travis Scott, αρκετές Rolls-Royce, μια Cullinan με ροζ εσωτερικό, μία Ghost και μία Phantom. Συν μια Lamborghini Aventador, μια Mercedes-Maybach S-Class και μια Mercedes-Maybach GLS 600.

Advertisement
Advertisement

Όπως λέει και η ίδια «Κάποιες ημέρες… κολλάω με κάποιο» αυτή τη φορά «κόλλησε» με ένα ασημί Mercedes-AMG G 63 Brabus. Το G-Wagen είναι μια δημοφιλής επιλογή ανάμεσα στις διασημότητες του Los Angeles, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Kardashian-Jenners ακολουθούν αυτήν την τάση. Η Kylie έχει πολλά μοντέλα από τη γερμανική μάρκα, αλλά στα γυρίσματα για το ριάλιτι της οικογένειας, «The Kardashians», το όχημα της επιλογής της ήταν αυτό το G 63 Brabus.

Αυτό έχει το κιτ Widestar, το οποίο διαθέτει μεγαλύτερα φτερά, προφυλακτήρες και οροφή από ανθρακονήματα, τα οποία αποτελούν μέρος του Brabus Adventure pack. Η Jenner την τελευταία στιγμή άλλαξε τους  τροχούς προσθέτοντας τους Brabus Adventure XLP. Δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν ο κινητήρας βελτιώθηκε από την Brabus. Τις αλλαγές επιμελήθηκε η Platinum Motorsport, ένα διάσημο «συνεργείο» αυτοκινήτων στο L.A και μακροχρόνιος συνεργάτης της Kim Kardashian.

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Platinum Group (@platinum_group)

Advertisement