Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο… φορτηγό των Kylie και Kendall Jenner

Ελλάδα 20:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο… φορτηγό των Kylie και Kendall Jenner

ΝΕΑ

Το νέο… φορτηγό των Kylie και Kendall Jenner

ΝΕΑ

Η Kylie και η Kendall Jenner, από την οικογένεια Kardashian-Jenner, μόλις κυκλοφόρησαν μια νέα σειρά καλλυντικών, την Kendall x Kylie, και την προώθησαν με ένα custom, λουλουδάτο van.

Advertisement
Advertisement

Η Kylie και η Kendall Jenner αποκτούν ένα ξεχωριστό, custom φορτηγό με λουλούδια, από την West Coast Customs, για να λανσάρουν τη νέα σειρά καλλυντικών τους

Δεδομένου ότι η οικογένεια των Kardashian-Jenner έχει περισσότερη βενζίνη στις φλέβες της, παρά το αίμα, τόσο η Kylie όσο και η Kendall τρέφουν ένα μεγάλο θαυμασμό στα τετράτροχα. Ενώ η Kylie επιλέγει ακριβά (και μερικές φορές περιορισμένης έκδοσης) οχήματα, η Kendall είναι περισσότερο mainstream, αλλά με γούστο, συμπεριλαμβανομένων vintage convertibles και ακόμη και ενός κλασικού ανοιχτού ημιφορτηγού.

Η κύρια δουλειά της Kendall είναι το μόντελινγκ, αλλά η Kylie μεγάλωσε την τεράστια περιουσία της όταν ξεκίνησε τη δική της σειρά καλλυντικών.

Advertisement
Advertisement

Τώρα, οι δύο αδερφές μόλις δημιούργησαν τη δεύτερη συλλογή τους μακιγιάζ, Kendall x Kylie 2.0, η οποία κυκλοφόρησε στις 6 Απριλίου. Για το λόγο αυτό, οι διάσημες αδερφές επικοινώνησαν με το διάσημο οίκο βελτιώσεων West Coast Customs και του ζήτησαν να δημιουργήσουν το τέλειο διαφημιστικό φορτηγό για να προωθήσουν την επιχείρησή τους.

Ονομάζεται «Kylie Truck», είναι ανοιχτό μωβ και έχει ένα λουλουδάτο περιτύλιγμα παντού, το οποίο είναι το θέμα και η χρωματική παλέτα της συλλογής. Η πινακίδα γράφει ακόμη και «Lip Kit», με ένα μωβ emoji καρδιά στη μέση και υπάρχει το όνομα της Kylie στη «μάσκα του ψυγείου».

Στη μία πλευρά του φορτηγού, υπάρχει μια φωτογραφία των δύο διάσημων αδερφών. Η εταιρία είχε μάλλον πολλά πλαστικά λουλούδια να περισσεύουν και πρόσθεσε στο μπροστινό και το πίσω άκρο, σε διάφορες αποχρώσεις του μωβ, ροζ και μπεζ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Kylie Jenner και η Rolls Royce Cullinan των 400.000 ευρώ
Kendall Jenner: Τα αυτοκίνητα που λατρεύει (+video)
Ποια σέξι μελαχρινή αγόρασε τη Ferrari 488 GTB; (vid)

Advertisement