Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Kylie Jenner και η Rolls Royce Cullinan των 400.000 ευρώ

Ελλάδα 21:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Kylie Jenner και η Rolls Royce Cullinan των 400.000 ευρώ

ΝΕΑ

Η Kylie Jenner και η Rolls Royce Cullinan των 400.000 ευρώ

ΝΕΑ

Η πρεμιέρα για την επιστροφή του show «Keep Up With The Kardashians» είχε κάτι και για τους φίλους των αυτοκινήτων. Στην έναρξη των γυρισμάτων η μικρότερη της οικογένειας, Kylie Jenner, εμφανίστηκε με το νέο οικογενειακό της αυτοκίνητο. Μία Rolls Royce Cullinan με ροζ εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Μια ματιά μέσα στο customized εσωτερικό της Rolls-Royce της Kylie Jenner, θα σας πείσει, πως είναι τόσο ροζ, που θα κάνει την Barbie να ζηλέψει.

 

Μετά από ένα χρόνο αναμονής και περίπου 400.000 ευρώ η 23χρονη παρέλαβε το αυτοκίνητο της. Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν η αλλαγή του εσωτερικού, η οποία κόστισε στην νεαρή επιχειρηματία του κόσμου των καλλυντικών 100 με 120.000 ευρώ επιπλέον. Όμως δεν είναι μόνο η εσωτερική επένδυση που άλλαξε. Προστέθηκαν επιπλέον οπτικές ίνες και led στο εσωτερικό της οροφής για να προσομοιώσουν τον έναστρο ουρανό και άλλαξαν τα γραφικά στις πόρτες. Στα μαρσπιέ  τώρα είναι χαραγμένο το «Stormie’s Mom» (Η μητέρα του Stormie) και όπως έγραψε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο μικρούλης μου θα νοιώθει όμορφα και θα μετακινείται με ασφάλεια».

Advertisement
Advertisement

Περιττό να σας πούμε πως οι ιστορίες της στο Instagram κατακλύστηκαν από μια μοναδική απόχρωση του ροζ που κυριαρχεί στους εσωτερικούς χώρους της Cullinan. Έτσι η Kylie έδωσε μία girly εμφάνιση, στο βάρους 2,7 τόνων SUV με τους 563 ίππους από V12 -twin turbo κινητήρα.

Η Rolls-Royce Cullinan είναι το τελευταίο απόκτημα στη πλούσια συλλογή αυτοκινήτων της Kylie Jenner. Διαθέτει μία λευκή Bugatti Chiron, μία πορτοκαλί Lamborghini Aventador, ένα «frappucino brown» G-Class, μία LaFerrari Aperta και πολλές ειδικά κατασκευασμένες Rolls-Royce. Αν ρωτάτε γιατί η απάντηση είναι απλή: Γιατί μπορεί.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Rolls Royce της Kylie Jenner
Το δώρο γενεθλίων της Kylie Jenner (vid)
Η Kylie Jenner μας δείχνει το νέο της αυτοκίνητο!

Advertisement