Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes T-Class: Ένα μικρών διαστάσεων premium van

Ελλάδα 18:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes T-Class: Ένα μικρών διαστάσεων premium van

ΝΕΑ

Mercedes T-Class: Ένα μικρών διαστάσεων premium van

ΝΕΑ

H Mercedes προσφέρει ένα μικρό van, το νέο T-Class, το οποίο είναι ιδανικό για οικογένειες, λάτρεις της περιπέτειας και για άνετη μεταφορά επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Mercedes T-Class βασίζεται στην πετυχημένη συνταγή των van της γερμανικής φίρμας.

Μετά τη V-Class, και την επιτυχημένη της τοποθέτηση στην κατηγορία μεσαίου μεγέθους, η Mercedes-Benz Vans θα προσφέρει το νέο T-Class, ένα μικρών διαστάσεων, όχημα ιδιωτικής χρήσης από το 2ο εξάμηνο του 2022.

Μέλος της οικογένειας Mercedes
Η T-Class είναι ένα νέο όχημα, το οποίο με την πρώτη ματιά θα είναι ξεκάθαρα διακριτό ότι αποτελεί μέλος της οικογένειας Mercedes-Benz αφού θα εμφανίζει τα τυπικά χαρακτηριστικά της μάρκας. Ειδικά, όσον αφορά το σχεδιασμό, την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα, η νέα T-Class θα φέρει το DNA της Mercedes-Benz.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε επίσης: Ήρθαν στην Ελλάδα τα Mercedes-Benz eVans (+τιμές)

Νέα “class”, νέα ιδέα
Η νέα κατηγορία που διαμορφώνεται θα αφορά τόσο στους ιδιώτες που αναζητούν ένα όχημα με χώρους για όλα τους τα όνειρα όσο και στους επαγγελματίες του τουρισμού. Η νέα Mercedes-Benz T-Class, έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών, των ανθρώπων που λατρεύουν τις αποδράσεις και των επιχειρήσεων που ειδικεύονται στη μεταφορά επιβατών υψηλών απαιτήσεων, σε μια ελκυστική σχέση τιμής – ποιότητας. Το γράμμα T θα αντιπροσωπεύει την ευρυχωρία και θα αποτελεί το σήμα κατατεθέν για τα compact επιβατικά vans με το αστέρι στο καπώ.

(Η φωτογραφία απεικονίζει τη Mercedes V-Class)

Advertisement

Η νέα Mercedes-Benz T-Class θα προσφέρει άφθονους χώρους και θα ταιριάζει σε πολλαπλές χρήσεις, χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα άνεσης. Οι πλήρως ανοιγόμενες, συρόμενες πλαϊνές πόρτες στην αριστερή και δεξιά πλευρά του οχήματος για παράδειγμα, θα προσφέρουν εύκολη και άνετη επιβίβαση στο εσωτερικό. Εκτός όμως από τα συμβατικά συστήματα κίνησης θα διατίθεται και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Διαβάστε σχετικά με To νέο Mercedes Citan που θα είναι και ηλεκτρικό

Advertisement

Η Mercedes-Benz Vans στην κατηγορία των vans μικρού μεγέθους
Από το 2012, στην κατηγορία των μικρών vans, η Mercedes-Benz εκπροσωπείται από το Citan. Τόσο ο διάδοχος του compact αστικού van διανομών όσο και η πλήρως ηλεκτρική έκδοσή του αναμένονται στο προσεχές μέλλον.

(Η φωτογραφία απεικονίζει τη Mercedes Citan)

Έτσι, πρόκειται να δημιουργηθούν δύο οχήματα βασισμένα στο ήδη υπάρχον μικρών διαστάσεων πλαίσιο: το Mercedes-Benz Citan που είναι και θα παραμείνει ένα ασυμβίβαστο όχημα με εξειδίκευση στην επαγγελματική χρήση και η Mercedes-Benz T-Class που θα είναι προσανατολισμένη στην ιδιωτική, επιβατική χρήση.

Advertisement

Τόσο η T-Class όσο και το Citan θα παράγονται σε συνεργασία με τη Renault-Nissan-Mitsubishi.

Διαβάστε επίσης: Αυτό το ηλεκτρικό μοντέλο αψήφισε τον κορωνοϊό!