Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το Mercedes-Benz Citan

Ελλάδα 18:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για το Mercedes-Benz Citan

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Mercedes-Benz Citan

ΝΕΑ

Το μικρό επαγγελματικό της Mercedes-Benz ανανεώνεται αισθητικά και γίνεται πιο οικονομικό και καθαρό.

Advertisement
Advertisement

Μετά από επτά χρόνια παρουσίας το Citan δε΄χεται ένα φρεσκάρισμα που θα τονώσει την παρουσία του στην αγορά των μικρών επαγγελματικών οχημάτων. Το δίδυμο του Renault Kangoo με τα σήματα της Mercedes-Benz μαζί με μικρές αισθητικές αλλαγές ωφελείται και από τη νέα γενιά του πετρλεαιοκινητήρα των 1.5 λίτρων που χρησιμοποιείται από τις Nissan, Renault και Mercedes Benz. Ο νέο κινητήρας που έχει εξελιχθεί από τη Renault προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις ισχύος και είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές Euro 6d-TEMP.

Σε σχέση με τον προκάτοχό του ο νέο κινητήρας είναι ελαφρύτερος χάρη στην αλουμινένια κυλινδροκεφαλή με νέα έμβολα και βαλβίδες επίσης χαμηλότερου βάρους. Επιπλέον ο νέος κινητήρας συνδυάζεται με μια αναβαθμισμένη έκδοση του κιβωτίου έξι σχέσεων η οποία προσφέρει βελτιωμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας προς όφελος της άνεσης και της ευκολίας ενώ η νέα κλιμάκωση ευνοεί την χαμηλότερη κατανάλωση.

Το Citan τόσο στην επιβατική Tourer όσο και στην επαγγελματική έκδοση PanelVan θα προσφέρεται με 80, 95 και 116 ίππους ενώ οι εξοπλιστικές επιλογές έχουν εμπλουτιστεί με την προσθήκη του νέου πακέτου PED Design Package το οποίο χάρη σε διακοσμητικές λωρίδες σε κόκκινο και γκρι χρώμα περιμετρικά του αμαξώματος προσδίδει ένα πιο φρέσκο και δυναμικό ύφος στο Citan.

Advertisement
Advertisement