Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέο Mercedes Citan θα είναι και ηλεκτρικό

Ελλάδα 16:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο Mercedes Citan θα είναι και ηλεκτρικό

ΝΕΑ

To νέο Mercedes Citan θα είναι και ηλεκτρικό

ΝΕΑ

Η επόμενη γενιά του Citan, θα έχει και ηλεκτρική έκδοση, όπως επιβεβαιώνει η Mercedes-Benz από την οποία προκύπτει η εξέλιξη της επόμενης γενιάς του μοντέλου είναι δρομολογημένη.

Advertisement
Advertisement

 

Από τα πρώτα στοιχεία που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Mercedes-Benz, προκύπτει πως η νέα γενιά του επαγγελματικού μοντέλου Citan, θα έχει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Δεν είναι μόνο το ότι θα έχει ανανεωμένη εμφάνιση αλλά θα είναι και εκ βάθρων ανανεωμένο σε ότι έχει να κάνει με τα μηχανικά σύνολα αλλά και τις εκδόσεις με τις οποίες θα διατεθεί.

Advertisement
Advertisement

Οι ιθύνοντες της εταιρείας κάνουν λόγο για σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά του μοντέλου. Συγκεκριμένα, η ταυτότητα του μοντέλου θα είναι ξεκάθαρη, με προφανέστατη συγγένεια με τα υπόλοιπα επαγγελματικά αυτοκίνητα της εταιρείας αλλά θα έχει σημαντική αναβάθμιση εκτός των άλλων και σε τεχνολογικό επίπεδο. Ο εξοπλισμός του μοντέλου θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένος, ενώ το σημαντικότερο νέο είναι η ύπαρξη της αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης.

Advertisement

Όπως και τα μεγαλύτερα Vito και Sprinter, έτσι και το Citan θα έχει εκδόσεις Panel Van και Crew Van, με κλειστό το πίσω μέρος αλλά και με παράθυρα αντίστοιχα, για μεταφορά πραγμάτων και προσώπων. Το υπάρχον μοντέλο που δεν είναι κάτι παραπάνω από ένα Renault Kangoo με τα σήματα της Mercedes, είναι στην παραγωγή από το 2012, οπότε σύντομα αναμένεται να δούμε εξελίξεις που θα αφορούν την ανανέωσή του.