Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-EQB 350 4Matic: SUV με χώρους και άνεση

Ελλάδα 17:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-EQB 350 4Matic: SUV με χώρους και άνεση

ΝΕΑ

Mercedes-EQB 350 4Matic: SUV με χώρους και άνεση

ΝΕΑ

H νέα Mercedes-EQB τοποθετείται στην ηλεκτρική γκάμα της γερμανικής μάρκας, προσφέροντας τεράστιους χώρους για την οικογένεια, αλλά και για οποιαδήποτε μεταφορική ανάγκη προκύψει.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Mercedes EQB υιοθετεί όλα εκείνα τα αισθητικά στοιχεία που μαρτυρούν την ηλεκτρική φιλοσοφία του ευρύχωρου SUV. Με μήκος 4,68 μέτρα και το μεταξόνιο των 2.829 χλστ. υπόσχεται μια άνετη καμπίνα, ενώ η μέγιστη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών φτάνει τα 1.710 λίτρα. Η κλίση της δεύτερης σειράς των καθισμάτων μπορεί να ρυθμιστεί σε διάφορα στάδια και διαθέτει προαιρετικά συρόμενες θέσεις με ρύθμιση έως και 140 χλστ.

Η νέα EQB προσφέρεται προαιρετικά και ως επταθέσιο. Τα δύο επιπρόσθετα καθίσματα στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν εύκολα άτομα ύψους έως και 1,65 μέτρα, ενώ επίσης μπορούν να τοποθετηθούν παιδικά καθίσματα με απόλυτη ασφάλεια.

Στο εσωτερικό, η εικόνα είναι παρεμφερής με τη γνώριμη GLB, καθώς συναντάμε το σύστημα πολυμέσων MBUX με την οθόνη αφής 10,25” και έναν αντίστοιχης διαμέτρου ψηφιακό πίνακα οργάνων. Οι διαφορές εντοπίζονται στο ταμπλό και τους αεραγωγούς, οι οποίοι κοσμούνται από χρυσές λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Με γωνίες, έντονο χαρακτήρα και ηλεκτροκίνηση

Η γκάμα EQB θα περιλαμβάνει πολλές εκδόσεις με κίνηση στους εμπρός τροχούς και στους τέσσερις τροχούς, με διάφορες ονομαστικές ισχύς-μερικές από τις οποίες θα ξεπερνούν τα 200 kW. Παράλληλα, η χωρητικότητα των μπαταριών θα ξεκινούν από 66,5 kWh. Η πρώτη έκδοση που θα διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά θα είναι η EQB 350 4Matic η οποία ενσωματώνει έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα, με τη συνδυαστική απόδοση ν’ αντιστοιχεί σε 292 PS.

Advertisement

Συνδεθείτε στο Mercedes me εδώ

Το σύστημα πλοήγησης με Electric Intelligence στον βασικό εξοπλισμό κάνει την καθημερινή οδήγηση με την EQB εξαιρετικά απλή υπόθεση. Η βέλτιστη διαδρομή υπολογίζεται λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες, όπως η κατάσταση φόρτισης, ο καιρός και οι συνθήκες της κυκλοφορίας, καθώς και τις στάσεις για φόρτιση, εάν χρειάζεται. Για να φτάνετε άνετα στον προορισμό σας.

Advertisement

Η Mercedes-Benz εγγυάται ότι η ενέργεια, η οποία τροφοδοτεί δωρεάν τα ηλεκτρικά και plug-in hybrid μοντέλα της, χάρη στην υπηρεσία Mercedes me Charge, προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές. Με το Mercedes me Charge, οι πελάτες μπορούν να φορτίζουν σε πάνω από 200.000 δημόσιους σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Mercedes Marco Polo είναι το αυτοκινούμενο που ποθείς (video)
Μια ξεχωριστή Mercedes για εκτός δρόμου περιηγήσεις
H νέα Mercedes-Benz GLC ετοιμάζεται πυρετωδώς

Advertisement