Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδικές εκδόσεις Mercedes-Maybach GLS και S-Class

Ελλάδα 7:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδικές εκδόσεις Mercedes-Maybach GLS και S-Class

ΝΕΑ

Ειδικές εκδόσεις Mercedes-Maybach GLS και S-Class

ΝΕΑ

Η Maybach εντάσσεται στο πάνθεον των αιωνόβιων εταιρειών και το γιορτάζει παρουσιάζοντας τις επετειακές εκδόσεις Edition 100.

Advertisement
Advertisement

Τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής από την παρουσίαση του πρώτου της αυτοκινήτου παραγωγής, Maybach 22/70 PS, γιορτάζει η Maybach, παρουσιάζοντας τις επετειακές εκδόσεις με το διακριτικό “Edition 100”.

Γνωστό στον κόσμο της αυτοκίνησης για τις ασυναγώνιστα premium κατασκευές του, το υπερπολυτελές παρακλάδι της Mercedes αξιοποιεί κάθε ικμάδα τεχνογνωσίας του, προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη μοναδικότητα στις GLS και S-Class.

Αμφότερες θα παραχθούν σε 100 κομμάτια (έκαστη), και θα φέρουν την ίδια διχρωμία αμαξώματος Cirrus Silver/Nautical Blue, επιστρωμένη στο χέρι. Ενσωματώνουν μοναδικής σχεδίασης σφυρήλατες ζάντες, αλλά και κάποια λογότυπα “Edition 100” που υποδηλώνουν τη σπανιότητά τους.

Advertisement
Advertisement

Πανομοιότυπα είναι η σχεδίαση και των σαλονιών,  με τους εύπορους ενδιαφερόμενους να περιτριγυρίζονται από special δερμάτινες επενδύσεις σε crystal white/silver gray pearl, παρουσία μαύρων ξύλινων επιφανειών.

Η Maybach δεν αναφέρει αλλαγές κάτω από τα καπό των μοντέλων. Επομένως, η GLS Edition 100 κινείται από έναν V8 twin-turbo 4,0 λτ. που παράγει 557 PS/ 730 Nm και επιτρέπει στο SUV να επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 4,9 δλ. Από την άλλη, η S-Class Edition 100 ενσωματώνει έναν V12 6,0 λτ. απόδοσης 630 PS / 1.001 Nm που επιτρέπει την ολοκλήρωση του σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δλ.

Όσοι αποκτήσουν μια Edition 100 θα εισπράξουν την ευγνωμοσύνη της μάρκας, λαμβάνοντας μια ειδική κουκούλα αυτοκινήτου και ένα κομψό δερμάτινο φάκελο εγγράφων. Παράλληλα, προσφέρονται ασημένια ποτήρια σαμπάνιας με ειδική χάραξη, στυλό με χρυσή μύτη 18 καρατίων, 100 διαμάντια και καπάκι από μαργαριτάρια.

Advertisement

Φυσικά δεν απουσιάζουν τα γνωστά «καλούδια» όπως η 2η γενιά του συστήματος MBUX με έως και 5 OLED οθόνες, ενεργό αντισταθμιστή θορύβου, καθίσματα με λειτουργία μασάζ και λειτουργία θέρμανσης λαιμού/ώμου και προσαρμοστικό φωτισμό για τα πίσω καθίσματα που ρυθμίζεται μέσω φωνητικών εντολών ή νευμάτων.

Advertisement

Στη Γερμανία, η μάρκα θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες μέσα στο προσεχές διάστημα, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στις αρχές του επόμενου έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα Mercedes G-Class 4×4 Squared… πιάστηκε στα πράσα
Mercedes G-Class: Κατασκευή υψηλής αντοχής (video)
H Mercedes-AMG GT R μετατρέπεται σε Speedster 850 ίππων (+video)

Advertisement