Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια ξεχωριστή Mercedes για εκτός δρόμου περιηγήσεις

Ελλάδα 19:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια ξεχωριστή Mercedes για εκτός δρόμου περιηγήσεις

ΝΕΑ

Μια ξεχωριστή Mercedes για εκτός δρόμου περιηγήσεις

ΝΕΑ

Η EQC 4×4² είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση πρωτότυπου της Mercedes που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να τη δούμε στην παραγωγή αλλά είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή από όπου και αν την κοιτάξεις.

Advertisement
Advertisement

Με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και εφοδιασμένη με τα πλέον σκληροτράχηλα εκτός δρόμου ελαστικά, η Mercedes EQC 4×42 κλέβει αθόρυβα την παράσταση.

Είναι τουλάχιστον περίεργο –ακόμα- να βλέπουμε πρωτότυπα να κινούνται σε τέτοια περιβάλλοντα. Ειδικά όταν τα πρωτότυπα αυτά αφορούν σε αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Χωρίς να ξέρουμε τι μπορεί να δοκιμάζει η Mercedes με τη συγκεκριμένη περίπτωση, μένουμε στις εντυπώσεις που κλέβει με την εμφάνιση και τις «υποσχέσεις» που δίνει για κίνηση εκεί που δεν υπάρχει δρόμος.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του πρωτοτύπου είναι το αυξημένο ύψος, το οποίο προσφέρει έως και 293 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος χάρη στις επεμβάσεις στην ανάρτηση και τα αμορτισέρ με τις μεγαλύτερες διαδρομές. Αξίζει να σημειωθεί πως η απόσταση από το έδαφος είναι μεγαλύτερη ακόμα και από εκείνη της G-Class. Το EQC 4×4² δεν «κρύβεται καθόλου.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes δεν χρησιμοποιεί καθόλου καμουφλάζ και κάθε του λεπτομέρεια είναι εκτεθειμένη. Μια κεραία στο πίσω μέρος της οροφής πιθανότατα χρησιμοποιείται για την επικοινωνία με άλλα οχήματα του στόλου και είναι το μοναδικό στοιχείο που θα μπορούσε να μας βάλει σε… σκέψεις για την πραγματική υπόσταση του αυτοκινήτου αλλά το μοντέλο σίγουρα δεν θα είναι μέρος της παραγωγής της Γερμανικής εταιρείας στο άμεσο μέλλον. Οπότε, μένουμε στις εντυπωσιακές εικόνες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρόσω ολοταχώς για 2023 η Mercedes-AMG EQE 53
Δικτάτορας για μία ημέρα με την Aston Martin Lagonda του Saddam Hussein
Tο Subaru WRX του McRae πληρώθηκε σε Bitcoin

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement