Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μεγαλύτερη αυτονομία για την Jaguar F-Pace P400e

Ελλάδα 22:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μεγαλύτερη αυτονομία για την Jaguar F-Pace P400e

ΝΕΑ

Μεγαλύτερη αυτονομία για την Jaguar F-Pace P400e

ΝΕΑ

H Jaguar, ανακοίνωσε ότι η F-Pace P400e, η κορυφαία έκδοση του μοντέλου, διατίθεται πλέον με μπαταρίες μεγαλύτερης ενεργειακής χωρητικότητας.

Advertisement
Advertisement

Η F-Pace P400e είναι η Plug-in Hybrid εκδοχή του πολυτελούς SUV μοντέλου της Jaguar και συνδυάζει σχετική οικονομία καυσίμου με καλές επιδόσεις για την κατηγορία και τον όγκο του οχήματος.

Ενόψει της νέας χρονιάς, η βρετανική εταιρεία την αναβάθμισε ώστε να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική. Οι αλλαγές αφορούν τόσο σε βασικά στοιχεία του οχήματος όσο και στον εξοπλισμό του.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, πλέον η F-Pace P400e διαθέτει μεγαλύτερης ενεργειακής χωρητικότητας μπαταρίες οι οποίες είναι 19,2 kWh, έναντι 17,1 kWh. Σύμφωνα με την εταιρεία, με τους νέους συσσωρευτές η μέγιστη θεωρητική αυτονομία που μπορεί να κινηθεί ως αμιγώς ηλεκτροκίνητη φτάνει τα 65 χλμ. (κατά «WLTP»), έναντι των 53 χλμ. που ήταν πριν. Ποσοστιαία, αυτό σημαίνει μια αύξηση κατά σχεδόν 23%.

Εκτός από τις μπαταρίες, η Jaguar βελτίωσε και τον διαθέσιμο εξοπλισμό τού μοντέλου, εν γένει. Εξωτερικά, το αυτοκίνητο έχει μαύρο κάλυμμα στους εξωτερικούς καθρέφτες, ίδιου χρώματος πλαίσιο στη μάσκα και την εμπεριεχόμενη γρίλια, όπως και στο πλαίσιο των παραθύρων.

Advertisement

Επίσης, εφεξής η F-Pace διατίθεται σε όλες τις εκδόσεις της με την έγχρωμη οθόνη TFT «Digital Driver Display» στη θέση του πίνακα οργάνων και με τροχούς διάστασης 19 ιντσών. Στην έκδοση «R-Dynamic HSE», η οροφή (εσωτερικά) είναι επενδεδυμένη με μαύρης απόχρωσης δέρμα σουέτ («Ebony Suedecloth»).

Advertisement

Τέλος, στον βασικό εξοπλισμό τού μοντέλου διατίθενται επίσης το σύστημα infotainment «Pivi Pro», με φωνητική λειτουργία («Alexa») και ασύρματη σύνδεση smartphone («Android Auto» και «Apple CarPlay»). Η Jaguar, μείωσε τον αριθμό των διαθέσιμων εξοπλιστικών εκδόσεων για να είναι πιο εύκολο για τους υποψήφιους αγοραστές να διαλέξουν μεταξύ αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με τεχνολογία αγωνιστικών τα ηλεκτρικά SUV της Jaguar
H Jaguar γιορτάζει την επιτυχία της στο Le Mans του 1953
Λατρεία για την αναγέννηση της Jaguar XK

 

Advertisement