Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κι όμως! Land Cruiser «κουβαλάει» Maybach! (+video)

Ελλάδα 6:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κι όμως! Land Cruiser «κουβαλάει» Maybach! (+video)

ΝΕΑ

Κι όμως! Land Cruiser «κουβαλάει» Maybach! (+video)

ΝΕΑ

Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις, διότι αν στο έλεγαν θα τους έβγαζες… παρανοϊκούς, και με το δίκιο σου.

Advertisement
Advertisement

Δεν βλέπεις κάθε μέρα ένα Toyota Land Cruiser να… κουβαλάει κυριολεκτικά στην οροφή του μία Mercedes Maybach S-Class, αλλά έχουμε την τύχη αυτό το μοναδικό στιγμιότυπο να κυκλοφορεί δημόσια.

Πάνω που λες ότι τα έχεις δει όλα, έρχονται τέτοια ξεχωριστά γεγονότα να αποδείξουν το αντίθετο. Διότι κανείς μας δεν παίζει να έχει δει ένα αυτοκίνητο να κουβαλάει στην… πλάτη του ένα άλλο μέχρι τώρα.

Κάτι τέτοιο όμως μοιάζει να έλαβε χώρα στη ρωσική πόλη του Ροστόφ, όπου κατοικούν 1,1 εκατομμύρια πολίτες και ορισμένοι είχαν την… τύχη να παρακολουθήσουν αυτό το θέαμα από κοντά.

Advertisement
Advertisement

Το βίντεο με διάρκεια 12 δευτερόλεπτα αναρτήθηκε στα shorts του YouTube πρόσφατα και είναι ξεκάθαρο ότι ένα Toyota Land Cruiser είχε πάνω στην οροφή του μία Mercedes Maybach S-Class, η οποία μοιάζει να στέκεται πάνω σε μία ξύλινη παλέτα προ του Toyota.

Φυσικά, η όλη… φανταστική σχεδίαση περιέχει και ιμάντες, ώστε να μην αντιληφθεί το αυτοκίνητο τους νόμους της βαρύτητας και πέσει και υπάρξουν χειρότερα.

Advertisement

Βέβαια, δεν ξέρουμε κατά πόσο κάποιος σκέφτηκε την πιθανότητα το Land Cruiser να μην αντέξει σε μία στροφή και να… οριζοντιωθεί, προκαλώντας σοβαρό ατύχημα, αν όχι δυστύχημα. Διότι το Maybach δεν είναι… Smart, αλλά ένα αυτοκίνητο που ζυγίζει 2,2 τόνους!

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε γιατί κάποιος να μπει στη διαδικασία να μετακινήσει ένα ολόκληρο αυτοκίνητο, πόσο μάλλον τόσο βαρύ, κατά αυτόν τον τρόπο και φυσικά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, διότι η επικινδυνότητα αυτού του εγχειρήματος είναι τεράστια.

Advertisement

Ένα ρυμουλκό όχημα σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερο σε αυτή την περίπτωση, ως είθισται δηλαδή σε τέτοιες περιπτώσεις.

Να προσθέσουμε, πως μέσα στο Land Cruiser μοιάζει να βρίσκονται και δύο άνθρωποι οι οποίοι δεν φοβήθηκαν να έχουν ένα ολόκληρο Maybach κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι τους!

Advertisement

Τουλάχιστον προειδοποιούσαν τους πίσω, βάζοντας το χαρακτηριστικό προειδοποιητικό τρίγωνο στο πίσω αριστερά μέρος της Mercedes.

Αποκαλύφθηκε τελικά ότι το πολυτελές σεντάν ανήκει σε έναν Ρώσο βλόγκερ ονόματι Σεμπόταρεφ. Ο ίδιος έχει θέσει πολλές προκλήσεις στο… δύσμοιρο Maybach στο παρελθόν σε σημείο που από θαύμα λειτουργεί ακόμα το αυτοκίνητο, όμως το συγκεκριμένο τέχνασμα ξεπέρασε μάλλον κάθε όριο.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι η ρωσική Αστυνομία έκανε τη δουλειά της εγκαίρως και σταμάτησε το… ή μάλλον τα αυτοκίνητα πριν κινδυνέψει η ζωή των ανθρώπων που βρέθηκαν κοντά τους.

Παρακολουθήστε αυτό το άκρως επικίνδυνο τέχνασμα στους δρόμους του Ροστόφ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τίποτα δεν μπορεί να σκοτώσει ένα Toyota Land Cruiser (+video)
Σε τροχιά παραγωγής το ηλεκτρικό Toyota Land Cruiser
Η θωρακισμένη Mercedes Maybach