Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τίποτα δεν μπορεί να σκοτώσει ένα Toyota Land Cruiser (+video)

Ελλάδα 8:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίποτα δεν μπορεί να σκοτώσει ένα Toyota Land Cruiser (+video)

ΝΕΑ

Τίποτα δεν μπορεί να σκοτώσει ένα Toyota Land Cruiser (+video)

ΝΕΑ

Στην κατάσταση που βρέθηκε μετά από πολλές τούμπες αυτό το Land Cruiser όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα θα πήγαιναν για λιώσιμο. Το αθάνατο Toyota όμως συνεχίζει απτόητο.

Advertisement
Advertisement

Σε μια απόδειξη της θρυλικής ανθεκτικότητάς του, μια έκδοση του Toyota Land Cruiser pickup παρουσίασε την εικόνα που βλέπουμε στο video, αφού επέζησε από μια βίαιη σύγκρουση με ανατροπή στις ορεινές περιοχές της Σαουδικής Αραβίας.

Παρά την έντονα κατακρεουργημένη εμφάνιση του οχήματος, κατάφερε να φτάσει σε ένα σέρβις της αντιπροσωπείας της Toyota, αφήνοντας έκπληκτους τους παρευρισκόμενους. Ο οδηγός βγήκε από θαύμα με ελαφρά τραύματα.

Το βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram από τον Khalid Al Ajmi, κέρδισε την προσοχή των φίλων της Toyota, αναδεικνύοντας την αξιοσημείωτη αντοχή του Land Cruiser.

Advertisement
Advertisement

Η ταλαιπωρημένη κατάσταση του pickup, που μοιάζει με όχημα που συνθλίφθηκε από ένα γιγάντιο τέρας, αποτελεί απόδειξη της στιβαρής κατασκευής του Land Cruiser, και ιδιαίτερα το πλαίσιο τύπου σκάλας που άντεξε την πρόσκρουση.

Παρόλο που το αμάξωμα του οχήματος φαίνεται να μην μπορεί να επισκευαστεί, υπάρχει ελπίδα ότι τα σωζόμενα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου του πλαισίου, του κινητήρα και της ανάρτησης, θα μπορούσαν ενδεχομένως να επαναφέρουν το Land Cruiser στη ζωή με εκτεταμένες επισκευές.

Το περιστατικό αυτό υπογραμμίζει τη φήμη του Land Cruiser για τη μακροζωία και την ανθεκτικότητα, μια κληρονομιά που έχει παραμείνει ανέπαφη από τον αμετάβλητο σχεδιασμό του από το 1984.

Advertisement

Παρά τις εκτεταμένες ζημιές, η επιβίωση του Land Cruiser σε αυτό το ακραίο σενάριο εδραιώνει περαιτέρω την ιδιότητά του ως ένα από τα πιο άφθαρτα οχήματα στον πλανήτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη خالد العجمي | KHALID AL AJMI (@lc300.qa)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται μίνι καθαρόαιμο Toyota Land Cruiser με 25.000 ευρώ;
Πώς θα ήταν ένα υβρίδιο Suzuki Jimny και Toyota Land Cruiser;
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες φτιάχνουν μόνο… αυτοκίνητα;

Advertisement