Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Καινούργιο μικρομεσαίο με κάτω απο 19.000 ευρώ γίνεται;

Ελλάδα 23:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καινούργιο μικρομεσαίο με κάτω απο 19.000 ευρώ γίνεται;

ΑΓΟΡΑ

Καινούργιο μικρομεσαίο με κάτω απο 19.000 ευρώ γίνεται;

ΑΓΟΡΑ

Ενώ οι τιμές τραβούν την ανηφόρα, υπάρχουν εκδόσεις – προσφορές σε ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, που σε κάνουν να ξεχνάς την αναγκαστική -για πολλούς- επιλογή του αναμφίβολου μεταχειρισμένου…

Advertisement
Advertisement

Για παράδειγμα η νέα έκδοση Scala 1.0 TSI 95 Ambition, που είναι διαθέσιμη στις αντιπροσωπείες της Skoda σε προνομιακή τιμή…

 

Το Skoda Scala έχει καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο οικογενειακό αυτοκίνητο με σύγχρονο σχεδιασμό, μεγάλους χώρους, υψηλά επίπεδα πρακτικότητας, προηγμένη συνδεσιμότητα και αποδοτικούς κινητήρες.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, το Skoda Scala έχει διακριθεί με το βραβείο Red Dot για το ιδιαίτερο ντιζάιν του. Ταυτόχρονα, προσφέρει καλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες και ψυχαγωγία.

Παρά τις κόμπακτ εξωτερικές του διαστάσεις, το Scala προσφέρει ευρυχωρία και υψηλά επίπεδα άνεσης για όλους τους επιβάτες, ενώ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πορτμπαγκάζ της κατηγορίας.

Advertisement

Ως το πρώτο μοντέλο της Skoda που βασίστηκε στην μεταβλητή πλατφόρμα MQB- A0 του ομίλου Volkswagen, το Scala προσφέρει ένα πλήρες σύνολο συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Ειδικότερα στην έκδοση με τον κινητήρα 1.0 TSI ισχύος 95 ίππων, το Scala συνδυάζει επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Advertisement

Το Scala 1.0 TSI 95 Ambition διατίθεται πλέον σε όλα τα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης της Skoda στη φιλική τιμή των 18.900 ευρώ και συνοδεύεται από 4ετή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και αφορά μόνο σε πελάτες λιανικής.

Η νέα έκδοση εξοπλισμού του Scala είναι πλήρης και αντιπροσωπεύει τη θέληση της Skoda να προσφέρει αυτοκίνητα με καλή σχέση αξίας προς τιμή.

Advertisement

Η τιμή αφορά περιορισμένο αριθμό μονάδων, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και την διαθεσιμότητα μπορείτε να απευθυνθείτε στα πλησιέστερα επίσημα σημεία Skoda ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα skoda.gr.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτά είναι τα ανανεωμένα Skoda Scala και Kamiq
Γιατί το νέο Enyaq είναι το πιο σημαντικό project της Skoda;
Πρώτη γεύση από το νέο Skoda Superb