Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική «Γιαπωνέζικη» έκδοση για τα 50 εκ. Toyota Corolla

Ελλάδα 1:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ειδική «Γιαπωνέζικη» έκδοση για τα 50 εκ. Toyota Corolla

ΝΕΑ

Ειδική «Γιαπωνέζικη» έκδοση για τα 50 εκ. Toyota Corolla

ΝΕΑ

Με μια ειδική έκδοση η Toyota γιορτάζει το ορόσημο των 50 εκατομμυρίων Corolla στην παγκόσμια αγορά, από το 1966 έως το 2021.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota λανσάρει την Corolla «50 Million Edition» στην Ιαπωνική αγορά υπογραμμίζοντας έτσι την εντυπωσιακή εμπορική πορεία του αυτοκινήτου.

Η νέα αυτή ειδική έκδοση είναι διαθέσιμη στις τρεις εκδόσεις αμαξώματος της Corolla, δηλαδή στην τετράθυρη, τη hatchback (5θυρη) και την Touring μόνο για την Ιαπωνική αγορά. Οι εκδόσεις sedan και Touring είναι εξοπλισμένες με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με ελαστικά 215/45, ενώ το hatchback έχει ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με ελαστικά 205/55, αμφότερες σε μαύρο ματ φινίρισμα.

Advertisement
Advertisement

Άλλες χαρακτηριστικές εξωτερικές πινελιές είναι οι γυαλιστερές μαύρες κάτω γρίλιες, η πίσω αεροτομή και τα σήματα «50 Million Edition» στα μπροστινά φτερά. Στη χρωματική παλέτα περιλαμβάνονται τα Army Rock Metallic, Slate Grey Metallic, Platinum White Pearl Mica, Precious Metal, Attitude Black Mica και Black mica, με μερικά από αυτά προαιρετικά να συνδυάζονται με μαύρη οροφή.

Στο εσωτερικό τη διαφορά κάνουν τα «50 Million Edition» σήματα της έκδοσης, καθώς επίσης και ειδικές επιλογές σε ότι έχει να κάνει με τα υλικά της καμπίνας, όπως είναι η επένδυση από συνθετικό δέρμα με κόκκινες, πορτοκαλί ή χρυσές ραφές. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται η οθόνη αφής 9 ιντσών του συστήματος ψυχαγωγίας με 6 ηχεία και σύστημα καθαρισμού αέρα.

Advertisement

Η ειδική έκδοση είναι εξοπλισμένη με το υβριδικό σύστημα της Toyota που αποτελείται από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,8 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα. Η συνδυασμένη ισχύς είναι 122 ίπποι που μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων CVT. Υπάρχει επίσης μια τετρακίνητη έκδοση E-Four με την ίδια ισχύ αλλά είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδυασμό με το σεντάν αμάξωμα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανανέωση για το Toyota C-HR
Πόσα άλογα μπορεί να φτάσει το Toyota GR Yaris; (+video)
Στη Suzuka με υδρογονοκίνητη Corolla ο πρόεδρος της Toyota

 

Advertisement