Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καθ’ οδόν το νέο Toyota Land Cruiser (+video)

Ελλάδα 12:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καθ’ οδόν το νέο Toyota Land Cruiser (+video)

ΝΕΑ

Καθ’ οδόν το νέο Toyota Land Cruiser (+video)

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του Land Cruiser θα έχει πιο σύγχρονη εμφάνιση, αλλά και πιο προηγμένο ψηφιακό κόσμο με νέες τεχνολογίες.

Advertisement
Advertisement

Στο κενό φαίνεται πως πέφτουν οι προσπάθειες της Toyota να εμποδίσει τη διαρροή φωτογραφιών με πρωταγωνίστρια τη νέα γενιά του δημοφιλούς παντός εδάφους μοντέλου της, Land Cruiser, μιας και οι «κατασκοπευτικοί φακοί» καιροφυλαχτούν.

Χάρη, βέβαια, στην παρουσία των τελευταίων μπορούμε να συστηθούμε με το νέο Land Cruiser, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στο προσεχές καλοκαίρι (έως τότε βλέπουμε μερικά renderings από το kolesa.ru).

Το μοντέλο θα διατηρήσει το boxy, τετραγωνισμένο, σχήμα του, χωρίς, ωστόσο, ν’ απουσιάζουν οι σχεδιαστικές αναβαθμίσεις: Η μάσκα θα είναι ανασχεδιασμένη και μεγαλύτερη, ενώ θα πλαισιώνεται από πιο «επιθετικούς» και μοντέρνους κεντρικούς προβολείς, αλλά και ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα. Ακόμη, τα φώτα ημέρας θα είναι τοποθετημένα χαμηλότερα, στις άκρες του προφυλακτήρα. Σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις θα υπάροχουν και στο πίσω μέρος, με τα φωτιστικά σώματα να είναι εμφανώς πιο λεπτά και σύγχρονα.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα μεγαλύτερες αναμένεται να είναι οι αλλαγές στην καμπίνα, όπου το ταμπλό θα υιοθετεί πιο κομψή σχεδιαστική γλώσσα. Ο πίνακας οργάνων θα είναι πλήρως ψηφιακός, ενώ δίπλα του θα υπάρχει μια «ελεύθερη» οθόνη αφής.

Οι πιο πλούσιες εκδόσεις θα ενσωματώνουν το σύστημα Multi-terrain Monitor με 3D απεικόνιση των μη ορατών σημείων στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων, head-up display, αλλά και σύστημα κλιματισμού τεσσάρων ζωνών. Σημειώνεται πως στα σχέδια της μάρκας συμπεριλαμβάνεται και το λανσάρισμα της έκδοσης εξοπλισμού GR Sport (όπως και στο C-HR), η οποία θα χαρίζει στο μοντέλο ένα πιο αθλητικό λουκ.

Advertisement

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η νέα γενιά του Toyota Land Cruiser θα προσφέρεται σε μια ποικιλία τετρακύλινδρων και εξακύλινδρων μοτέρ, συμπεριλαμβανομένου ενός υβριδικού συνόλου. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρχει και ένας V8 twin-turbo ο οποίος θα ενσωματώνεται στην κορυφαία έκδοση. Φήμες, τέλος, αναφέρουν πως σε ορισμένες αγορές το Land Cruiser θα διατίθεται με έναν διπλοτούρμπινο diesel των 3,3 lt.

Πηγή φωτογραφιών: Kolesa.ru 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Toyota: Αυξημένα κέρδη παρά την Covid-19 και την έλλειψη ημιαγωγών
Πώς ακούγεται ο νέος κινητήρας υδρογόνου της Toyota; (+video)
Συμμαχία της BMW με τη VW- Toyota για την επόμενη γενιά μπαταριών