Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καλοκαιράκι με ηλεκτρικό Abarth 500e

Ελλάδα 6:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καλοκαιράκι με ηλεκτρικό Abarth 500e

ΝΕΑ

Καλοκαιράκι με ηλεκτρικό Abarth 500e

ΝΕΑ

Η νέα γκάμα περιλαμβάνει τα 500e και 500e Turismo, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις hatchback και cabrio, ολοκληρώνοντας την γκάμα μετά και το λανσάρισμα του Scorpionissima.

Advertisement
Advertisement

Μετά την επιτυχία της έκδοσης λανσαρίσματος «Scorpionissima», η οποία εξαντλήθηκε μετά από λίγες μόνο εβδομάδες η περιορισμένη παραγωγή των 1949 τεμαχίων της, η Abarth έφερε εξαιρετικές νέες προσθήκες στην οικογένεια του Σκορπιού με την κυκλοφορία των νέων Abarth 500e και 500e Turismo (θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία σε εκδόσεις hatchback και cabrio).

Το νέο Abarth 500e είναι το πρώτο όχημα της γκάμας Abarth που προσφέρει μια πλήρως συνδεδεμένη εμπειρία χάρη στις Υπηρεσίες Uconnect, οι οποίες προσφέρουν στους πελάτες μια ολοκληρωμένη οδηγική εμπειρία με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και ασφάλεια επί του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Μπροστά από τον οδηγό υπάρχουν 2 μεγάλες οθόνες: το σύστημα ψυχαγωγίας με μια ευρεία οθόνη αφής 10,25″ και ένα καντράν με οθόνη TFT 7” με ειδικά γραφικά Abarth που διατίθενται ως στάνταρ. Το Turismo βρίσκεται στην κορυφή της νέας σειράς, προσφέροντας  εξαιρετική απόδοση, μοναδικό στυλ και τον αυθεντικό ήχο Abarth.

Εξοπλισμένο με μπαταρία 42 kWh σε συνδυασμό με ισχυρό ηλεκτροκινητήρα 155 ίππων, συνδυάζει την απόδοση του Σκορπιού με την καινοτομία της ηλεκτρικής κινητικότητας. Με αυτονομία μπαταρίας έως 265 km και γρήγορη φόρτιση έως και 85 kW σε συνεχές ρεύμα (DC), το νέο Abarth 500e εξασφαλίζει οδηγικό ενθουσιασμό.

Advertisement

Χάρη στην ηλεκτρική αρχιτεκτονική του μαζί με τη βελτιωμένη κατανομή βάρους, τη στιγμιαία ροπή και το μεγαλύτερο μεταξόνιο, το νέο Abarth 500e είναι ταχύτερο από την έκδοση βενζίνης και πιο συναρπαστικό τόσο στην αστική όσο και στην προαστιακή οδήγηση, εξασφαλίζοντας καλύτερη συνολικά απόδοση.

Στην πραγματικότητα είναι 1 με 1,5 δευτερόλεπτο ταχύτερο στις ενδιάμεσες επιταχύνσεις έως τα 100 km/h από τη βενζινοκίνητη έκδοση του. Επιπλέον, το νέο Abarth 500e προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά και δυναμική οδήγησης, με ταχύτερη απόκριση, καλύτερη είσοδο στις στροφές και υψηλότερη ταχύτητα στις στροφές και στην έξοδο. Εν ολίγοις, είναι πιο Abarth από ποτέ.

Advertisement

Τόσο στο Abarth 500e όσο και στο Abarth 500e Turismo, διατίθενται τρεις αποκλειστικές λειτουργίες οδήγησης που εστιάζουν στην απόδοση -Turismo, Scorpion Street και Scorpion Track- δίνοντας στους πελάτες απόλυτη ελευθερία να βελτιώσουν πλήρως το σπορ στήσιμο και να απελευθερώσουν τη δύναμή του.

Στις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται στην ελληνική αγορά το άνοιγμα των παραγγελιών και η ανακοίνωση των τιμών πώλησης των ηλεκτρικών Abarth.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό το ηλεκτρικό 500ράκι κάνει πολύ φασαρία! (+video)
Τι ήχο κάνει το ηλεκτρικό Abarth 500e;
Το Abarth 500e είναι ηλεκτρικό…