Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι ήχο κάνει το ηλεκτρικό Abarth 500e;

Ελλάδα 0:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι ήχο κάνει το ηλεκτρικό Abarth 500e;

ΝΕΑ

Τι ήχο κάνει το ηλεκτρικό Abarth 500e;

ΝΕΑ

Η κοινότητα της Abarth που αριθμεί περισσότερα από 160.000 μέλη σε όλον το κόσμο αποφάσισε τον ήχο που παράγει το ηλεκτρικό 500e…

Advertisement
Advertisement

Τα θέματα που προβληματίζουν τους φίλους του αυτοκινήτου και αφορούν στα ηλεκτρικά οχήματα είναι τρία. Το πρώτο έχει να κάνει με την αυτονομία. Το δεύτερο με το χρόνο φόρτισης και το τρίτο με τον ήχο του κινητήρα καθώς δεν έχουμε θερμικό κινητήρα.

Οι εταιρείες έχουν απάντηση στον τρίτο προβληματισμό και το έχουμε δει σε αρκετά μοντέλα κυρίως με σπορ χαρακτήρα. Πολύ απλά προσθέτουν «ψεύτικο» ήχο δίνοντας την αίσθηση στον οδηγό ότι έχει στα χέρια του ένα όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η τακτική αυτή πολλές φορές δεν αρέσει.

Η λύση λοιπόν βρίσκεται στους ίδιους τους πελάτες που όπως φαίνεται στην περίπτωση της Abarth αυτοί αποφάσισαν. Οι φίλοι της ιταλικής φίρμας αποτελούν μια δυναμική κοινότητα που αριθμεί περισσότερα από 160.000 μέλη σε όλο τον κόσμο. Χάρη στο πρόγραμμα Performance creators, είχαν την ευκαιρία να αποφασίσουν για μια σειρά χαρακτηριστικών του νέου 500e, όπως τα χρώματα του αμαξώματος και ο ήχος.

Advertisement
Advertisement

Το κοινό αποφάσισε

Το κοινό λοιπόν αποφάσισε και το αποτέλεσμα το… ακούσαμε κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας παρουσίασης του Abarth 500e η οποίο πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο. Όπως θα διαπιστώσετε ο ήχος που τελικά προστέθηκε στο νέο μοντέλο το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023 θυμίζει την έκδοση βενζίνης!

@vasilis_saribalidis Ο ήχος του ηλεκτρικού Abarth 500e. Παρουσιάστηκε στο Τορίνο. Θα κυκλοφορήσει καλοκαίρι του 2023. #abarth #abarth500e #saribal #saribalidis #σaribal #exhaust #electriccar ♬ πρωτότυπος ήχος – Vasilis_Saribalidis

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Abarth 500e είναι ηλεκτρικό…
Ποια είναι τα κορυφαία σε πωλήσεις ηλεκτρικά στην Ελλάδα;
Τα νέα της πιάτσας, 358…