Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ηλεκτρικό station wagon από την VW

Ελλάδα 22:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικό station wagon από την VW

Mobility

Ηλεκτρικό station wagon από την VW

Mobility

Η Volkswagen επιβεβαιώνει επίσημα την προώθηση για παραγωγή του Sporty Electric Estate που βασίζεται στο πρωτότυπο Space Vizzion.

Advertisement
Advertisement

Το Space Vizzion είναι το πιο πρόσφατο concept της VW με πράσινο φως για παραγωγή, ένα χρόνο μετά την επίσημη παρουσίασή του.

Η Volkswagen αποκάλυψε το Space Vizzion ακριβώς πριν από ένα χρόνο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, ως το έβδομο concept βασισμένο στην πλατφόρμα MEB. Έχει τη μορφή ενός σπορ station wagon και με μια πρόσφατη καταχώρησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της VW, Ralf Brandstätter, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μοντέλο που βασίζεται στο πρωτότυπο αυτό και κατευθύνεται προς τη γραμμή παραγωγής. Ο Brandstätter δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το μοντέλο παραγωγής αλλά επιβεβαίωσε ότι θα έχει πολύ χαμηλό συντελεστή οπισθέλκουσας καθώς και αυτονομία 700 χιλιομέτρων.

Advertisement
Advertisement

Με δεδομένο πως και τα προηγούμενα concepts της VW που πέρασαν στην παραγωγή δεν είχαν και μεγάλες διαφορές σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική τους σε σχέση με το πρωτότυπο, έτσι και τώρα με το Space Vizzion περιμένουμε το ίδιο κομψό αμάξωμα να φτάσει στη γραμμή συναρμολόγησης. Επιπλέον, το concept περιελάμβανε εντυπωσιακούς προβολείς, φώτα πορείας ημέρας ενσωματωμένα στην μπροστινή μάσκα και περίπλοκα πίσω φώτα με φωτεινή μπάρα LED. Το πρωτότυπο είχε παρουσιαστεί ως τετραθέσιο αλλά στην πράξη περιμένουμε η έκδοση παραγωγής να είναι πενταθέσια.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Diess: “O Biden ταιριάζει περισσότερο με την VW”

Αφιέρωμα after sales- Volkswagen

Advertisement

H VW ετοιμάζει 7θέσιο SUV με βάση το Tayron για την Ευρώπη