Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ηλεκτρική Ferrari το 2025

Ελλάδα 15:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρική Ferrari το 2025

Mobility

Ηλεκτρική Ferrari το 2025

Mobility

Μεταξύ άλλων νέων που αφορούν την πιο διάσημη μάρκα σούπερ σπορ μοντέλων στον κόσμο, είναι και αυτό που καταδεικνύει πως ο καιρός για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της Ferrari, πλησιάζει.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari επιβεβαίωσε πως το πρώτο της ηλεκτρικό θα παρουσιαστεί το 2025, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε ακόμα τρία νέα μοντέλα.

Η εποχή ενός ηλεκτρικού μοντέλου από τη Ferrari πλησιάζει, καθώς η ιταλική μάρκα επιβεβαίωσε ότι το πρώτο EV της θα παρουσιαστεί το 2025. Δεν έχουν αποκαλυφθεί επίσημα λεπτομέρειες σχετικά με τη μορφή του αλλά παρά τη μετάβαση της μάρκας στην αγορά των premium SUV όπως θα δούμε αργότερα μέσα στη χρονιά, είναι πολύ πιθανό ότι το πρώτο ηλεκτρικό της Ferrari θα έχει τη μορφή ενός supercar και όχι ενός crossover/SUV.

Advertisement
Advertisement

Για τη Ferrari φαίνεται πως το 2021 θα είναι μια ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά επιβεβαιώνοντας τρία νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Το πρώτο μοντέλο που θα δούμε είναι μια ακόμα πιο εστιασμένη στις επιδόσεις έκδοση της 812 Superfast που θα χρησιμοποιεί ατμοσφαιρικό V12. Τα άλλα δύο μοντέλα που περιμένουμε είναι η Purosangue που θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο της Ferrari στην κατηγορία των SUV, καθώς επίσης και ένα μοντέλο για το οποίο δεν έχουμε πολλές λεπτομέρειες. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για κοινά χαρακτηριστικά με τη Maserati MC20, αν και μοιάζει πολύ πιο πιθανό από τη Ferrari να δούμε μια διαφορετική εκδοχή της F8 Tributo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ:
Supercars: Έκρηξη πωλήσεων παρόμοια με της μεταπολεμικής εποχής
Στις 5 Μαΐου η πιο “καυτή” έκδοση της Ferrari 812 Superfast
To εντυπωσιακής εμφάνισης Daytona Shooting Break Hommage