Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στις 5 Μαΐου η πιο «καυτή» έκδοση της Ferrari 812

Ελλάδα 17:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στις 5 Μαΐου η πιο «καυτή» έκδοση της Ferrari 812

ΝΕΑ

Στις 5 Μαΐου η πιο «καυτή» έκδοση της Ferrari 812

ΝΕΑ

Ξέρουμε πως η Ferrari ετοιμάζει κάτι πραγματικά ξεχωριστό με βάση την 812 Superfast και τώρα μάθαμε πως η αναμονή για να λυθούν όλες μας οι απορίες, δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα.

Advertisement
Advertisement

Την πρώτη ένδειξη ότι η Ferrari κάτι ετοιμάζει, την είχαμε τον Ιούνιο του 2020, όταν στην πίστα του Fiorano εθεάθη ένα καμουφλαρισμένο μαύρο αυτοκίνητο δοκιμών.

Η ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων, προκύπτει από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ένα Ferrari chat. Εκεί αναφέρθηκε σε κάποια στιγμή πως η Ferrari θα αποκαλύψει επίσημα τη νέα αυτή έκδοση στις 5 Μαΐου, όχι από κάποιον τυχαίο, αλλά από τον ιστορικό της εταιρείας Marcel Massini. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως η Ferrari έχει προγραμματίσει να δείξει το νέο της μοντέλο σε επίλεκτους πελάτες στις 21 Απριλίου, ενώ τα αποκαλυπτήρια για το ευρύ κοινό είναι αυτά που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Μαΐου.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι το όνομα για αυτή την ακόμα πιο δυνατή εκδοχή της 812 Superfast. Φήμες κάνουν λόγο για επανεμφάνιση του θρυλικού αρκτικόλεξου GTO, που ως λογότυπο θα υπάρχε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Η προοπτική αυτή είναι από τις πλέον κατάλληλες πρέπει να πούμε μια και η συγκεκριμένη εκδοχή της 812, είναι πολύ πιθανό να είναι και η τελευταία με τον ατμοσφαιρικό V12 τοποθετημένο μπροστά. Δεν αποκλείεται επίσης και το «Daytona», ενώ πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η ονομασία της έκδοσης να παραπέμπει σε κάποια πίστα αγώνων, όπως η Imola. Η πιο απλή περίπτωση, θα είναι πάντως το να έχει η 812 τα αρχικά VS  δίπλα στον αριθμό που αποτελεί το όνομά της, κάτι το οποίο θα παραπέμπει στην υπογράμμιση της ειδικής έκδοσης (Versione Speciale).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε την πρώτη φωτογραφία της hard core Ferrari 812 Speciale
To… αμάξωμα μιας Ferrari 250 GTE σε τιμή ευκαιρίας
Η “χρυσή” Ferrari 250 GTO