Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Ειδικά προγράμματα συντήρησης από τη Mercedes-Benz για τα ηλεκτρικά επαγγελματικά

Ελλάδα 12:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδικά προγράμματα συντήρησης από τη Mercedes-Benz για τα ηλεκτρικά επαγγελματικά

Fleet Cars

Ειδικά προγράμματα συντήρησης από τη Mercedes-Benz για τα ηλεκτρικά επαγγελματικά

Fleet Cars

Η Mercedes-Benz παρουσίασε τα νέα Service Care και Service Care Complete τόσο για το eSprinter όσο και για το eVito στη Μεγάλη Βρετανία.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο είναι ένα πρόγραμμα συντήρησης Service Care, το οποίο επιτρέπει την αποπληρωμή του κόστους έως και έξι επισκέψεων συντήρησης.

Χωρίς τη σύναψη σύμβασης πίστωσης για τις 6 αυτές επισκέψεις, επιτρέποντας με τον τρόπο αυτό έναν οικονομικά αποδοτικό τρόπο για τους εταιρείες που έχουν στολους οχημάτων, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν ότι οι έμπειροι τεχνικοί του εξουσιοδοτημένου δικτύου φροντίζουν για την ιδανική συντήρηση των αυτοκινήτων τους. Το πρόγραμμα αυτό που προσφέρεται σε όλα τα επαγγελματικά της Mercedes-Benz, οποιασδήποτε ηλικίας, έρχεται τώρα να προσφερθεί και για τα ηλεκτρικά μοντέλα eSprinter και eVito. Με το πρόγραμμα αυτό, οι υπηρεσίες after sales της Mercedes-Benz προσφέρονται σε πιο συμφέρουσες τιμές σε σχέση με τη μεμονωμένη χρήση τους και μπορούν να εξοφληθούν με ένα εφάπαξ ποσό ή με μια μηνιαία πάγια εντολή. Τα προγράμματα συντήρησης Service Care για τα ηλεκτρικά μοντέλα, είναι διαθέσιμα από 11 ευρώ το μήνα– κόστος που σημαίνει πως σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα με κινητήρες βενζίνης, είναι φθηνότερο έως και 47%.

Mercedes_eVitoVan

Advertisement
Advertisement

Το δεύτερο είναι το πρόγραμμα Service Care Complete, το οποίο καλύπτει όλες τις μεταβλητές και απρόβλεπτες δαπάνες λειτουργίας ενός οχήματος για όλη τη διάρκεια της συμφωνίας. Αυτό αφορά τα φορτηγά της Mercedes-Benz ηλικίας έως και 4 ετών από την ημερομηνία κυκλοφορίας τους και περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα συντήρησης οχημάτων της ASSYST. Παράλληλα, με το Complete καλύπτονται και όλα τα αναλώσιμα του αυτοκινήτου, όπως είναι οι υαλοκαθαριστήρες, τα υλικά τριβής στα φρένα και στο συμπλέκτη. Παράλληλα, από το δεύτερο αυτό πρόγραμμα, προβλέπεται κάλυψη σε τυχόν επισκευή ή αντικατάσταση όλων των κινητήρων, κιβωτίων ταχυτήτων, εναλλακτών, αξόνων, ρουλεμάν και κάθε είδους μηχανικών εξαρτημάτων, με μόνη προϋπόθεση να είναι εξ αρχής τοποθετημένα από το εργοστάσιο, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων διαχείρισης κινητήρα και κλιματισμού.

Mercedes_eVito_eSprinter_

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Στους δρόμους το νέο Mercedes-Benz eVito Tourer

Νέα Mercedes SL με έως και 800 ίππους

Advertisement

Ποιο μοντέλο έχει κάνει πάνω από 1.000.000 χιλιόμετρα με τον ίδιο κινητήρα;