Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Tesla ετοιμάζει ένα σούπερ σπορ ηλεκτρικό

Ελλάδα 6:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Tesla ετοιμάζει ένα σούπερ σπορ ηλεκτρικό

ΝΕΑ

Η Tesla ετοιμάζει ένα σούπερ σπορ ηλεκτρικό

ΝΕΑ

Η Tesla, φαίνεται να έχει μεγαλύτερο αριθμό οχημάτων υπό εξέλιξη από αυτά που διαθέτει στην αγορά. Στα όσα αναμένουμε από αυτή για το προσεχές χρονικό διάστημα μάλλον πρέπει να προσθέσουμε ένα ακόμα…

Advertisement
Advertisement

Η διαρκής «παραφιλολογία» για τα νέα μοντέλα της Tesla, για το πότε θα παρουσιαστούν, πότε θα μπουν σε διαδικασία παραγωγής και πότε θα αρχίσουν οι πωλήσεις τους έχει καταντήσει μια επαναλαμβανόμενη μανιέρα. Είναι βαρετή αλλά με κάποιον περίεργο τρόπο παραμένει ενδιαφέρουσα.

Αυτό που φροντίζει να τη διατηρεί στην επικαιρότητα, συνήθως είναι ο Elon Musk. Όμως, κατά καιρούς, τον υποκαθιστούν σε αυτόν τον ρόλο και άλλα στελέχη της εταιρείας. Αυτή τη φορά, τη «σκυτάλη» πήρε ο Franz von Holzhausen, ο επικεφαλής Σχεδιασμού της Tesla.

Advertisement
Advertisement

Ο κ. von Holzhausen (φωτογραφία κάτω), πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CNBC όπου μεταξύ άλλων «αποκάλυψε» ότι προετοιμάζεται ένα καινούργιο σπορ μοντέλο. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε ποιο αυτοκίνητο της εταιρείας τού αρέσει αισθητικά, δήλωσε: «Το αγαπημένο μου είναι κάποιο που πρόκειται να έρθει. Όμως, δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό».

Η προσπάθεια να «αποκρυπτογραφήσουμε» ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό δεν είναι εύκολη. Το ένα ενδεχόμενο θα μπορούσε να αφορά στο Cybertruck, αλλά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. von Holzhausen έδειξε με τον τρόπο του ότι δεν αναφερόταν σε αυτό.

Advertisement

Ένα άλλο έχει να κάνει με το νέο Roadster για το οποίο δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες ακόμα, παρότι έχουν περάσει χρόνια από την αρχική αναφορά στη δημιουργία της δεύτερης γενιάς του μοντέλου. Όμως, ούτε και αυτό φαίνεται να είναι το καινούργιο όχημα της Tesla στο οποίο αναφέρθηκε.

Advertisement

Τελικά, ποιο θα είναι αυτό; Τα δεδομένα έγιναν πιο περίπλοκα όταν ο κ. von Holzhausen απάντησε στην ερώτηση ποιο είναι το αγαπημένο του αυτοκίνητο, συνολικά. Είπε ότι αυτό που του αρέσει περισσότερο απ’ όλα είναι η Ferrari 250 GTO του 1962 και τη χαρακτήρισε «πεμπτουσία» στη σχεδίαση αυτοκινήτων. Εκτός αυτής, παραδέχτηκε ότι είναι θαυμαστής και των πρώτων Lamborghini Countach.

Να υποθέσουμε ότι στην Tesla σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο supercar ή hypercar; Οψόμεθα… Πάντως, ό,τι και γίνει, θα έχουμε ένα ακόμα θέμα για να ασχολούμαστε αναφορικά με την Tesla.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σπάει τα ρεκόρ χωρίς καν να πωλείται!
Και όμως: Οι Αμερικανοί αντιστέκονται στην ηλεκτροκίνηση!
Αφγανοί… Elon Musk ετοιμάζουν το δικό τους Tesla

Advertisement