Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Subaru WRX προ των πυλών

Ελλάδα 20:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Subaru WRX προ των πυλών

ΝΕΑ

Το νέο Subaru WRX προ των πυλών

ΝΕΑ

H Subaru θα παρουσιάσει στις ΗΠΑ το νέο WRX στις 7 Οκτωβρίου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αμάξωμά του θα θυμίζει το πάλαι ποτέ WRX STI.

Advertisement
Advertisement

Τα στελέχη της Subaru έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα υπάρξει η κορυφαία έκδοση WRX STI. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε να δημιουργηθεί ένα αεροδυναμικό «πακέτο» το οποίο να τοποθετείται στο αμάξωμά του και να δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην αυστραλιανή ιστοσελίδα Drive.com.au η Subaru θα διαθέτει το νέο WRX TR (όπως ονομάζεται εκεί) και στη μακρινή ήπειρο και οι συνάδελφοι έμαθαν πληροφορίες γι’ αυτό.

Έτσι, το μοντέλο θα διαθέτει νέους προφυλακτήρες, πιο έντονα διαμορφωμένους, μεγαλύτερους θόλους με πολυγωνική μορφή και μεγάλη αεροτομή στο πέσω μέρος η οποία παραπέμπει στην αντίστοιχη που είχε το WRX STI.

Advertisement
Advertisement

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το WRX TR θα διαθέτει τροχούς 19 ιντσών και ελαστικά Bridgestone Potenza S007 διάστασης 245/35 R19, καθώς και δισκόφρενα 340 χλστμ. εμπρός και 326 χλστμ. πίσω.

Όπως έγινε γνωστό, το νέο WRX θα παρουσιαστεί επίσημα στις ΗΠΑ στις 7 Οκτωβρίου και παρών θα είναι και ο Τράβις Παστράνα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Subaru: Σκέφτεται να επιστρέψει στο WRC!
Τίναξε τη μπάνκα το μοναδικό Subaru Impreza του Κόλιν ΜακΡέι
Η Subaru ετοιμάζει την δική της ηλεκτρική επίθεση με 8 νέα μοντέλα