Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η off-road Porsche 911 σκάβει στην άμμο (+video)

Ελλάδα 22:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η off-road Porsche 911 σκάβει στην άμμο (+video)

ΝΕΑ

Η off-road Porsche 911 σκάβει στην άμμο (+video)

ΝΕΑ

Μόνο δύο κατασκευάστηκαν και ανήκουν σε ένα άτομο που του αρέσει να τα οδηγεί στα όρια.

Advertisement
Advertisement

Πίσω στο 2021, η Singer, με έδρα της Καλιφόρνια, εντυπωσίασε τον κόσμο της αυτοκίνησης, με το project μετατροπής της Porsche 911, με την ονομασία ACS.

Δύο αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν για έναν ενθουσιώδη ιδιοκτήτη, το ένα είχε στόχο τη διασκέδαση εκτός δρόμου και το άλλο σχεδιασμένο για την άσφαλτο. Και οι δύο ήταν ριζοσπαστικές ερμηνείες της 911 της γενιάς 964, αλλά τα στελέχη της Porsche προφανώς διαφώνησαν με την επωνυμία αυτών των αυτοκινήτων.

Η Singer τελικά αφαίρεσε το ACS από τον ιστότοπό της και τα αυτοκίνητα ξεγλίστρησαν από το μυαλό μας. Αλλά η λογική του ACS, που στην ουσία ήταν ένα project επιδόσεων παντός εδάφους, εξακολουθούν να υπάρχουν, όπως αποδεικνύεται από αυτό το νέο  βίντεο του αγγλκού Top Gear.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο εξακολουθεί να είναι αερόψυκτο, με ένα διπλό turbo flat-six 3,6 λίτρων που, σύμφωνα με το βίντεο, αποδίδει κάπου μεταξύ 450 και 600 ίππων. Στέλνει αυτή την ισχύ μέσω ενός διαδοχικού κιβωτίου πέντε ταχυτήτων, στρέφοντας και τους τέσσερις τροχούς που τοποθετούνται σε μια διάταξη ανάρτησης διπλού αποσβεστήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πάρτε μια γεύση από τις εγκαταστάσεις της Singer (+video)
H θρυλική Porsche 911 Turbo επιστρέφει στη ζωή
Η Singer σταματά το κλασικό της μοντέλο