Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Singer σταματά το κλασικό της μοντέλο

Ελλάδα 16:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Singer σταματά το κλασικό της μοντέλο

ΝΕΑ

Η Singer σταματά το κλασικό της μοντέλο

ΝΕΑ

Η Singer ανακοίνωσε την πρόθεσή της να περιορίσει την παραγωγή της κλασικής Porsche 964, κάνοντας μια παύση στην παραγγελιοληψία για την ανανεωμένη εκδοχή της 911 στην οποία ειδικεύεται.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Singer, οι παραγγελίες για την Turbo είναι πάρα πολλές και για να προχωρήσουν πρέπει να περιοριστούν οι υπόλοιπες δραστηριότητες της εταιρείας.

Ο Rob Dickinson, ιδρυτής της μάρκας και ξάδερφος του Bruce Dickinson των Iron Maiden, σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Βρετανία ανέφερε πως στην πραγματικότητα η Singer έχει σταματήσει να δέχεται παραγγελίες για το «Classic». Με δεδομένο το ότι έχουν να δουλέψουν πάνω σε 450 αυτοκίνητα και με την ύπαρξη πολλών παραγγελιών για την Turbo, ήταν αναγκαίο να γίνει μια παύση στην παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, διαψεύδοντας όλους όσοι σκέφτηκαν πως δεν υπάρχουν αυτοκίνητα για μετατροπή, ο Dickinson είπε συγκεκριμένα πως «Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες 964», για να συνεχίσει πως «απλώς προσπαθούμε να σεβόμαστε όσους αγοράζουν τα αυτοκίνητα και θέλουμε να διατηρήσουμε την αξία του αυτοκινήτου ακόμα και όταν αυτό αλλάξει χέρια». Μέσα σε όλα, ο Dickinson έκανε λόγο για πρόοδο στην εξέλιξη της Turbo, με τον κινητήρα που προτείνει η Singer να είναι σε πολύ καλό δρόμο για την τελειοποίησή του, με παντελή έλλειψη lag- στοιχείο πολύ βασικό για την συνολικά εξαιρετική παρουσία του αυτοκινήτου στο δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος ο ρόλος της Porsche 911 στη Hyundai;
Porsche: Αγοράζει το 50% της Red Bull Racing
Αυτή είναι η πιο μαύρη 911 στον κόσμο (+video)