Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάρτε μια γεύση από τις εγκαταστάσεις της Singer (+video)

Ελλάδα 1:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάρτε μια γεύση από τις εγκαταστάσεις της Singer (+video)

ΝΕΑ

Πάρτε μια γεύση από τις εγκαταστάσεις της Singer (+video)

ΝΕΑ

Η Singer άνοιξε τις πύλες της στο κοινό και μας δείχνει πως κατασκευάζει τις μοναδικές vintage Porsche.

Advertisement
Advertisement

Η Singer είναι μια πολύ σημαντική εταιρεία μετατροπών που έχει γίνει γνωστή για τις τρομερές τις επεμβάσεις σε μοντέλα της Porsche. Η εταιρεία ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από 12 χρόνια στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ με τον ιδιοκτήτη Rob Dickinson να βάζει όλη του την τέχνη και την αγάπη για τα αυτοκίνητα.

Το πρώτο μοντέλο το οποίο δημιούργησε ο επικεφαλής της Singer ήταν μια 964 και από τότε ακολούθησαν πάρα πολλά μοντέλα που πέρασαν από τα χέρια του. Πλέον η Singer έχει τρομακτική αναγνωρισιμότητα κάτι που αποδεικνύουν οι κλεισμένες παραγγελίες για μετατροπές Porsche μέχρι και το 2027!

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά είχαμε την ευκαιρία να μπούμε μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και να ξεναγηθούμε στον χώρο που γίνονται οι μετατροπές σε μοντέλα της Porsche. Ο χώρος περιλαμβάνει τον σημείο που αποθηκεύονται όλα τα ανταλλακτικά, το δωμάτιο που αποσυναρμολογείται ένα μοντέλο, ο χώρος βαφής και φυσικά ο χώρος κατασκευής.

Η Singer μπορεί να αναλάβει την ανακατασκευή αυτοκινήτων ακόμα και μετά από ατύχημα αρκεί να μην έχει μεγάλες ζημιές. Από τη στιγμή που πάρουν οι μηχανικοί το μοντέλο στα χέρια τους ξεκινούν τη διαδικασία ανακατασκευής η οποία μπορεί να κρατήσει μέχρι και τέσσερα χρόνια. Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα να πάρεις μια έτοιμη Porsche 911 Turbo επιμελημένη από την Singer, αλλά θα πρέπει να μπεις σε λίστα αναμονής περίπου 200 ατόμων.

Advertisement

Δείτε το tour στο εργαστήριο της Singer.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Porsche γιορτάζει τα 75 της (+video)
Με μπαταρίες και οι Porsche 718 Boxster και Cayman
Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Porsche 911