Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Porsche Panamera παρουσιάζεται σύντομα

Ελλάδα 12:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Porsche Panamera παρουσιάζεται σύντομα

ΝΕΑ

Η νέα Porsche Panamera παρουσιάζεται σύντομα

ΝΕΑ

Στην Porsche βρίσκονται στο τελικό στάδιο εξέλιξης της καινούργιας γενιάς της Panamera και η εταιρεία επιβεβαίωσε πότε θα την παρουσιάσει επίσημα.

Advertisement
Advertisement

Το 2009, παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά τής και η Panamera ήταν ένα νέο μοντέλο στην γκάμα της. Βεβαίως, κάποιοι τότε την θεωρήσαν σαν την… τετραθέσια 911, κάτι που δεν ίσχυε, προφανώς.

Στα χρόνια που ακολούθησαν έκτοτε, η γενικότερη εμπορική πορεία της είναι ικανοποιητικότατη και οι άνθρωποι της Porsche είναι σχεδόν έτοιμοι να παρουσιάσουν την τρίτη κατά σειρά γενιά της Panamera.

Όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, το καινούργιο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα προς το τέλος του έτους. Από τις ως τώρα πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, το νέο αυτοκίνητο θα έχει διαφορετικής σχεδίασης προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα -εμπρός και πίσω- και το αμάξωμά του θα διατηρήσει τη γενική γραμμή που γνωρίζουμε ήδη.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, η νέα Panamera θα έχει ταμπλό που θα θυμίζει αυτό της Cayenne, όπως φάνηκε από τις «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες. Η κεντρική οθόνη αφής αναμένεται να είναι 12,3 ίντσες η οποία -στον επιπλέον εξοπλισμό- θα συνοδεύεται και από μία δεύτερη 10,9 ιντσών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από βρετανικό Autocar οι κινητήρες με τους οποίους θα διατίθεται θα είναι υβριδικής διάταξης και θα έχουν χωρητικότητα 2,9 λίτρα και 4,0 λίτρα, αντίστοιχα. Εκτός αυτής, η νέα Panamera θα διατίθεται και σε Plug-in υβριδική εκδοχή.

Advertisement

Τέλος, στο νέο μοντέλο θα υπάρχει το καινούργιο εταιρικό έμβλημα της εταιρείας το οποίο έχει περισσότερο ανάγλυφες τις παραστάσεις του και το χρυσό και το κόκκινο χρώμα του είναι πιο έντονο από πριν.

Advertisement

Επίσης, η ονομασία τής Porsche είναι εγχάρακτη σε πιο επίπεδη επιφάνεια, το άλογο είναι πιο λεπτομερές στην απεικόνισή του και η λέξη «Stuttgart» είναι πλέον βαμμένη σε μαύρο χρώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τετράθυρες Porsche: Από την απόρριψη στην καταξίωση (+video)
75 χρόνια Porsche: Δεν υπάρχει υποκατάστατο!
Αυτά είναι τα νέα πανάκριβα ποδήλατα της Porsche (+video)