Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

75 χρόνια Porsche: Δεν υπάρχει υποκατάστατο!

Ελλάδα 17:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

75 χρόνια Porsche: Δεν υπάρχει υποκατάστατο!

ΝΕΑ

75 χρόνια Porsche: Δεν υπάρχει υποκατάστατο!

ΝΕΑ

Το σλόγκαν There is No Substitute προσδιορίζει με ακρίβεια τη γοητεία όλων των μοντέλων της Porsche.

Advertisement
Advertisement

«Βελτιστοποιήστε τη λειτουργία, μειώστε τη φόρμα ως τα βασικά. Ξεπεράστε τα γνωστά για να ανακαλύπτετε συνεχώς νέες και καλύτερες λύσεις». Με βάση αυτές τις αρχές ο Ferdinand Alexander Porsche δημιούργησε μοναδικά σχέδια. Ένα από αυτά είναι και το πλέον εμβληματικό σπορ μοντέλο η 911, που συνεχίζει εξελίσσοντας διαρκώς την αρχική ιδέα.

Αυτή η συνεχής εξέλιξη, η αναζήτηση της μηχανολογικής και όχι μόνο τελειότητας, μαζί με την πρωτοποριακή σκέψη και προσέγγιση χαρακτηρίζει την Porsche από την απαρχή της ύπαρξής της. Από την παρουσίαση της 356 πριν από 75 ολόκληρα χρόνια, όταν ο Ferry Porsche τη δημιούργησε γιατί δεν μπορούσε να βρει ένα σπορ μοντέλο που να το καλύπτει.

Advertisement
Advertisement

Η πρωτοπορία είναι δεδομένο πως θα χαρακτηρίζει την Porsche και στο μέλλον και αυτό αποδεικνύεται από το ότι είναι η μόνη εταιρεία που έχει στην γκάμα της ένα πραγματικό σπορ ηλεκτρικό μοντέλο. Την Taycan.

Ταυτόχρονα όμως η Porsche είναι και από τους πρωτεργάτες των e-fuels που εξασφαλίζουν το μέλλον των κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Advertisement

Ανεξάρτητα πάντως από την ενέργεια που θα καταναλώνουν οι μελλοντικές Porsche είναι βέβαιο πως θα διαθέτουν τουλάχιστον ανάλογη γοητεία και θα προσφέρουν συγκινήσεις αντίστοιχες με αυτές όλων των μοντέλων που έχει παρουσιάσει η διάσημη εταιρεία τα 75 χρόνια που έχουν ήδη περάσει από την ίδρυσή της.

Επίσης είναι δεδομένο πως η Porsche θα εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί και στο μέλλον, όπως έχει κάνει και ως τώρα, στους αγώνες κάθε τύπου και σε κάθε γωνιά της γης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Advertisement