Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mountune επιστρέφει!

Ελλάδα 12:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Mountune επιστρέφει!

ΝΕΑ

Η Mountune επιστρέφει!

ΝΕΑ

Ο David Mountain, ο ιδρυτής της Mountune, μαζί με μια ομάδα έμπειρων επενδυτών της βιομηχανίας, επανέρχονται στον τομέα της εξέλιξης και βελτίωσης των κινητήρων για αγωνιστική χρήση και όχι μόνο.

Advertisement
Advertisement

Αγοράζοντας την Performance and Racing, που έχει έδρα στο Essex ο David Mountune θα συνεχίσει να εξελίσσει και να εξελίσσει αγωνιστικούς κινητήρες και λογισμικό για τη βελτίωση της απόδοσης των καθημερινών αυτοκινήτων.

«Είναι ευρέως γνωστό το ότι η επιτυχία των δραστηριοτήτων στα αυτοκίνητα δρόμου, οδήγησε σε μια κατάσταση όπου η ζήτηση ξεπέρασε την ικανότητα της επιχείρησης για παρέχει υποστήριξη στους πελάτες της. Με την πανδημία του COVID-19, η κατάσταση απλά επιδεινώθηκε» λέει ο Mountain. «Μου δίνει τεράστια χαρά που μπορώ να εξασφαλίσω τη μάρκα τόσο τώρα, στο 40ο έτος της, όσο και στο μέλλον. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στη σωστή ροή για την υποστήριξη των πελατών και των αντιπροσώπων μας και επίσης να αγκαλιάσουμε νέες τεχνολογίες που θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε μπροστά για τις επόμενες δεκαετίες», προσθέτει.

Advertisement
Advertisement

Ενώ η Μountune θα επιστρέψει στην κανονική της λειτουργία, θα υπάρχει επίσης μια «ματιά στο μέλλον», με τον David και την επενδυτική ομάδα να θέλουν να φέρουν την εμπειρία και τις σχετικές γνώσεις τους για να συνεχίσουν την εξέλιξη της τεχνολογίας κινητήρων επόμενης γενιάς. Η Μountune θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία που είχε στην ανάπτυξη του κινητήρα εσωτερικής καύσης και θα ξεκινήσει τη δική της πορεία προς την παροχή καθαρών, εξαιρετικά υψηλής απόδοσης ηλεκτρικών κινητήρων σε αυτοκίνητα για καθημερινή χρήση αλλά και σε αγωνιστικά. Τους επόμενους μήνες, η ομάδα της Μountune θα δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για τη μέλλον και τα σχέδιά της.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

VW Golf MK7 από τη Mountune με 385 ίππους 

Advertisement

Η Mountune εκτοξεύει την απόδοση του Ford Focus RS

Σειριακό κιβώτιο από τη Mountune για το Focus Mk2

 

Advertisement