Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σειριακό κιβώτιο της Mountune για το Focus Mk2

Ελλάδα 18:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σειριακό κιβώτιο της Mountune για το Focus Mk2

ΝΕΑ

Σειριακό κιβώτιο της Mountune για το Focus Mk2

ΝΕΑ

Ο βρετανικός οίκος βελτιώσεων της Mountune λανσάρει ένα νέο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, ειδικά για το δεύτερης γενιάς Ford Focus στις εκδόσεις ST και RS.

Advertisement
Advertisement

 

Το συγκεκριμένο κιβώτιο της Quaife είναι κατασκευασμένο στο χέρι, υπόσχεται ακόμα πιο γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων και έχει δημιουργηθεί για να τοποθετηθεί στα μοντέλα του Focus ST και RS, τα οποία διαθέτουν μετάδοση τύπου M66. Παράλληλα μπορεί να μπει και στα Volvo C30, S40, V50, S60, C70 και V70, που χρησιμοποιούν τον ίδιο τύπο μετάδοσης. Ο διευθυντής της Mountune, David Moore, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πλέον οι ιδιοκτήτες του Focus Mk2 έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το σειριακό κιβώτιο της Quaife».

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την Mountune, το κιτ QKE45Z διατηρεί το ίδιος κέλυφος, συμπλέκτη, και ημιαξόνια με την εργοστασιακή έκδοση. Επιπλέον, το κιτ διαθέτει σύστημα εξαερισμού, ενώ ανάλογα τις ανάγκες του ιδιοκτήτη έχει δύο διαφορετικές τιμές τελικής σχέσης διαφορικού. Τέλος, η εταιρεία προτείνει στους αγοραστές του νέου κιτ της Quaife να τοποθετήσουν το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης ATB (Automatic Torque Biasing), εκτός για αυτούς που είναι κάτοχοι του RS, το οποίο διαθέτει ήδη μπλοκέ διαφορικό. Για όσους ενδιαφέρονται προς την απόκτησή του, να αναφέρουμε ότι η τιμή του ξεκινά από τα 7.500 ευρώ.