Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η MG θα είναι η έκπληξη του Ιανουαρίου

Ελλάδα 22:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η MG θα είναι η έκπληξη του Ιανουαρίου

ΝΕΑ

Η MG θα είναι η έκπληξη του Ιανουαρίου

ΝΕΑ

Με το δεξί ξεκίνησε τη νέα χρονιά η MG στην Ελλάδα, η οποία πατάει γκάζι και για το 2024…

Advertisement
Advertisement

Η MG επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια. Τα -τότε- οικονομικά προβλήματα και το κλείσιμο του εργοστασίου, διαδέχτηκε η εξαγορά από τους Κινέζους αλλά και το όραμα τους να διεισδύσουν στις παγκόσμιες αγορές.

Μεταξύ αυτών και της ευρωπαϊκής αγοράς όπου οι πωλήσεις ξεκίνησαν δυναμικά πριν μερικά χρόνια και έδειξαν πως αυτή τη φορά το πέρασμα των Κινέζων δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Στην Ελλάδα η νέα εποχή της MG άρχισε από τα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη. Ο Όμιλος Συγγελίδη ξεκίνησε να διαθέτει τέσσερα μοντέλα της μάρκας, έχοντας παράλληλα δημιουργήσει και ένα πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τη ζήτηση από όλα τα μέρη της χώρας μας.

Advertisement
Advertisement

Για το 2023, οι ταξινομήσεις έδειξαν μία δυναμική. Μέσα σε 3,5 μήνες ταξινομήθηκαν 730 αυτοκίνητα και έφεραν την MG στην 26η θέση της κατάταξης, μεταξύ των εταιρειών αυτοκινήτου.
Η παρουσία της στις εκθέσεις αυτοκινήτου που έγιναν το 2023, ήταν έντονη και όλα δείχνουν πως το 2024 θα πάει ακόμα πιο δυναμικά. Και γιατί όχι αφού η Ελληνική αγορά δείχνει να την… σηκώνει.

Ο Ιανουάριος λοιπόν έχει ξεκινήσει – όχι απλά καλά- αλλά εντυπωσιακά.

Στην 14η θέση

Advertisement

Σύμφωνα με τα στοιχεία (ανεπίσημα) που έχει στη διάθεσή του το Newsauto, οι πωλήσεις της MG έως και την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου ήταν στις 307 μονάδες. Νούμερο που έφερε τη μάρκα στην 14η θέση της σχετικής κατάταξης. Με δύο ακόμα ημέρες να απομένουν για το κλείσιμο του μήνα και τη… φόρα που έχει πάρει, είναι σίγουρο πως όχι απλά θα βάλει σε σκέψη πολλούς υποψήφιους αγοραστές αλλά και αρκετές εταιρείες που ήδη έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται τι γίνεται.

Σίγουρα, η τιμολογιακή πολιτική, το προϊόν αλλά και η υποστήριξη από την εισαγωγική εταιρεία δημιουργούν ένα περιβάλλον που ταιριάζει γάντι στην ελληνική πραγματικότητα.

Advertisement

Σίγουρα τους επόμενους μήνες θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα, όχι μόνο για την ίδια τη μάρκα αλλά και για την τάση του αγοραστικού κοινού.
Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς στην Ελληνική αγορά και αυτό είναι κάτι που τελικά αποδεικνύεται στην πράξη και στα νούμερα που διαμορφώνονται από τον τελικό καταναλωτή. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: MG4 Exclusive 64 kWh 204 PS
Δοκιμή: MG4 Exclusive 64 kWh 204 PS
Δοκιμή: MG ZS 1.5 VT-i (video)
Ποιο MG είναι best seller στην Ισπανία;

Advertisement