Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG One στο Goodwood ξεσήκωσε τους πάντες (+video)

Ελλάδα 6:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes-AMG One στο Goodwood ξεσήκωσε τους πάντες (+video)

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG One στο Goodwood ξεσήκωσε τους πάντες (+video)

ΝΕΑ

Όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις του κοινού αλλά και την εικόνα του αυτοκινήτου στην ανάβαση του Goodwood, η αναμονή για την συγκλονιστική Mercedes-AMG One άξιζε και με το παραπάνω.

Advertisement
Advertisement

Μετά από αρκετές καθυστερήσεις, ήρθε η ώρα των αποκαλυπτηρίων για την τελική μορφή του hypercar της Mercedes-AMG και όπως φαίνεται και στο video, άξιζε τον κόπο.

Το δημόσιο ντεμπούτο του μοντέλου στο θρυλικό Festival of Speed του Goodwood με το πέρασμά του από τη διαδρομή/ανάβαση μέσα στο κτήμα του Λόρδου March, ήταν άκρως επιτυχημένο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Ο εκπληκτικός υβριδικός V6 με τη χωρητικότητα των 1,6 λίτρων που έρχεται απευθείας από το μονοθέσιο της F1 της εταιρείας, έδωσε μια ηχητική παράσταση που ήταν πραγματικά ξεχωριστή.

Advertisement
Advertisement

Οι 1.063 ίπποι του μηχανικού συνόλου, επιταχύνουν από στάση έως τα 200 χλμ./ώρα το αυτοκίνητο σε μόλις 7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι 352 χλμ./ώρα. Μέχρι τώρα έχουμε δει αρκετές φορές το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της εξέλιξής του αλλά τώρα ήταν η πρώτη φορά που το AMG One κινήθηκε σε ένα «φυσικό περιβάλλον» στο οποίο υπήρχε και λόγος αναφοράς.

Εκεί το είδαμε (με την πρόφαση να «δείξει» και τα κινούμενα αεροδυναμικά βοηθήματα, κόβοντας πιθανή χρονομέτρηση από τους θεατές και όχι μόνο…) να σταματάει στη μέση περίπου της διαδρομής και να «αλλάζει όψη» καθώς χαμήλωσε, η πίσω πτέρυγα (που είναι εφοδιασμένη με DRS) σηκώθηκε και οι μικρές γρίλιες πάνω από τους εμπρός τροχούς άλλαξαν γωνία.

Advertisement

Όπως και να έχει, η εικόνα του τελευταίου δημιουργήματος της Mercedes-AMG σε αυτή την κατηγορία αλλά και ο ήχος του, είναι δύο πράγματα που κάνουν το παρακάτω video να αξίζει και με το παραπάνω την παρακολούθηση. Περισσότερες από μια φορές.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με μία Mercedes-AMG One δώρο ένα ρολόι
Οι πιο δυνατές πρώτες εμφανίσεις στο Goodwood (+video)
Ford: Αποκλειστικότητα και επιδόσεις στο Goodwood Festival of Speed