Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford: Αποκλειστικότητα και επιδόσεις στο Goodwood Festival of Speed

Ελλάδα 10:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford: Αποκλειστικότητα και επιδόσεις στο Goodwood Festival of Speed

ΝΕΑ

Ford: Αποκλειστικότητα και επιδόσεις στο Goodwood Festival of Speed

ΝΕΑ

Η Ford επιδεικνύει στο Goodwood Festival of Speed 2022 μια νέα σειρά οχημάτων, η οποία  περιλαμβάνει την παγκόσμια αποκάλυψη του οχήματος επίδειξης Ford Pro Electric Super Van.

Advertisement
Advertisement

Βιώσιμες επιδόσεις και αποκλειστικότητες υπόσχεται η Ford με το ντεμπούτο των Electric Super Van και«Very Gay Raptor» στο στo Goodwood.

Οι πρωτοποριακές και εξελιγμένες από την Ford Performance εκδόσεις των κορυφαίων επαγγελματικών οχημάτων της Ford δίνουν δυναμικό «παρών» στο Goodwood Festival of Speedπου πραγματοποιείταιφέτος από τις 23 έως και τις 26 Ιουνίου.

Αποτελώντας μέρος της μελλοντικής και συνδεδεμένης σειράς προϊόντων που θα παρουσιαστούν στην παγκοσμίου φήμης εκδήλωση που πραγματοποιείται κοντά στο Chichester στο Ην. Βασίλειο, το νέο Ford Pro Electric Super Van – το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό Super Van της εταιρείας – θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά, ενώ την ίδια στιγμή το νέο Ranger Raptor θα πραγματοποιήσει το δυναμικό του ντεμπούτο στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Ranger Raptor θα κάνει επίσης την εμφάνισή του για πρώτη φορά στα χρώματα «Very Gay Raptor», τα οποία αντλούν έμπνευση από τις εκδηλώσεις υπερηφάνειας και υποστήριξης προς την κοινότητα LGBTQ+. Το μοναδικό Ford Pro Electric Super Van είναι εμπνευσμένο από το E-Transit Custom που παρουσιάστηκε πρόσφατα τον πλήρως ηλεκτρικό διάδοχο του βαν οχήματος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη και ένα από τα τέσσερα νέα, πλήρως ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα που η Ford Pro θα παρουσιάσει στην Ευρώπη έως το 2024, μετά την κυκλοφορία του E-Transit.

Το νέο SuperVan, το οποίο θα εκτεθεί στο κεντρικό paddock της διοργάνωσης, έχει εξελιχθεί με στόχο να καταδείξει τις ακραίες επιδόσεις, την κορυφαία παραγωγικότητα και την προηγμένη συνδεσιμότητα που μπορεί να επιτύχει η νέα γενιά των ηλεκτρικών προϊόντων της Ford Pro. Η Ford θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες στις 23 Ιουνίου σχετικά με το νέο, πλήρως ηλεκτρικό όχημα επίδειξης, που αποτελεί το πιο πρόσφατο μέλος της συναρπαστικής όσο καιθρυλικής σειράς προϊόντων Super Van υψηλών επιδόσεων, με ιστορία που ξεπερνά τα 50 χρόνια.

Advertisement

«Από το 1971, τα Ford Super Van εστιάζουν στην αναζήτηση των δυνατοτήτων του Transit και την υπέρβαση των ορίων στον τομέα της απόδοσης», δήλωσε ο Mark Rushbrook, global director, Ford Performance Motorsports. Επιδεικνύοντας περαιτέρω την ποικιλομορφία των καινοτόμων λύσεων της Ford Performance, το νέο Ranger Raptor θα πραγματοποιήσει στο Goodwood, επί ευρωπαϊκού πλέον εδάφους,το δυναμικό του ντεμπούτο. Ακολουθώντας την απαιτητική εκτός δρόμου πίστα που βρίσκεται ανάμεσα στις χαρακτηριστικές ασφάλτινες διαδρομές της βρετανικής ανάβασης, το απόλυτο μοντέλο επιδόσεων στην κατηγορία των pick-up οχημάτων τροφοδοτείται από έναν twin-turbo V6 κινητήρα με χωρητικότητα 3,0 λίτρων της οικογένειας EcoBoost, που αποδίδει 288 ίππους και ροπή 491 Nm.

Advertisement

Το Ranger Raptor δεύτερης γενιάς, που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά μέσα από ένα συναρπαστικό βίντεο νωρίτερα φέτος, προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου, διαθέτοντας χαρακτηριστικά όπως τα αμορτισέρ FOX LiveValve με απόσβεση που μεταβάλλεται ανάλογα με τη θέση τους και 7 επιλέξιμα προφίλ οδήγησης που εξασφαλίζουν απρόσκοπτη κίνηση σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους έως και βραχώδεις επιφάνειες.

ford very gay raptor

Το «Very Gay Raptor» σε «Δύσκολες Συζητήσεις»

Advertisement

 Εκτός από τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει σε ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές στο Goodwood, το Ranger Raptor θα βοηθήσει επίσης τη Ford να συνεχίσει να μάχεται απέναντι στις διακρίσεις, υποστηρίζοντας μια ζωντανή συνεδρία της νέας σειράς «Tough Talks» της εταιρείας. Η συζήτηση –με θέμα που αφορά τους τρόπους με τους οποίους η αυτοκινητοβιομηχανία μπορεί να καλλιεργήσει μια κουλτούρα ένταξης και αλληλεγγύης για την κοινότητα LGBTQ+ – θα έχει ως οικοδεσπότη τον Ουαλό, Gareth Thomas, τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο επαγγελματία παίκτη ράγκμπι.

Το ρομπότ Digit στο Future Lab

Η Fordπαρουσιάζει επίσης στο Goodwood πώς η προηγμένη ρομποτική και οι αυτόνομες τεχνολογίες μπορούν να βοηθήσουν στην ενσωμάτωση τους με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Ford Pro προκειμένου η αποθήκευση αλλά και η παράδοση αγαθών και εμπορευμάτων να καταστούνπιο αποτελεσματικές και προσιτές για τους πελάτες επαγγελματικών οχημάτων. Η εταιρεία παρουσιάζει το ρομπότ Digit, που εξελίχθηκε από την Agility Robotics – στο Future Lab της εκδήλωσης. Το 2020 η Ford έγινε ο πρώτος πελάτης που αγόρασε ένα ρομπότ Digit, το οποίο έχει χέρια και πόδια προκειμένου να εργάζεται δίπλα σε ανθρώπους σε πραγματικούς χώρους εργασίας.

Ντεμπούτο του TFZP1 στα χρώματα του GRID Legends

Γιορτάζοντας το ντεμπούτο του στο GRID Legends από τις 23 Ιουνίου, μία έκδοση πλήρους μεγέθους του αγωνιστικού TFZ-P1 τηςTeam Fordzilla θα είναι παρούσα στο περίπτερο Go Electric στο Goodwood διαθέτοντας ένα νέο livery που είναι ειδικά σχεδιασμένο για την κοινότητα των gamers. Οι επισκέπτες θα έχουν την φιλοξενηθούν στο πιλοτήριο του TFZ-P1 όπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές του ως προσομοιωτή βιώνοντας ταυτόχρονα το φυσικό και εικονικό όχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Ford F-150 Raptor R θα είναι πραγματικά special (+video)
Έρχονται αυξήσεις σε όλα τα αυτοκίνητα
Ford: Τα σπορ αυτοκίνητα γίνονται άνετα