Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πιο δυνατές πρώτες εμφανίσεις στο Goodwood (+video)

Ελλάδα 1:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι πιο δυνατές πρώτες εμφανίσεις στο Goodwood (+video)

ΝΕΑ

Οι πιο δυνατές πρώτες εμφανίσεις στο Goodwood (+video)

ΝΕΑ

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας στο Goodwood Festival of Speed, η διαδρομή μέσα στο κτήμα του Λόρδου March, γέμισε πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα που είναι συγκεντρωμένα σε ένα video.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η βροχή να έβαλε φρένο στη διάθεση για ταχύτητα, δεν σταμάτησε όμως τις σημαντικές πρώτες εμφανίσεις.

Σε ένα σχετικά σύντομο video, από τους ανθρώπους που εργάζονται στη διοργάνωση της εκδήλωσης που με την πάροδο των ετών έχει προαχθεί σε mega event για την αυτοκίνηση, έχουν συγκεντρώσει τις σημαντικότερες πρώτες εμφανίσεις. Φυσικά το video ξεκινά με ένα από τα πλέον αναμενόμενα μοντέλα, τη Mercedes-AMG One, η οποία έκανε και μια επίδειξη τεχνολογίας, σταματώντας στη μέση της διαδρομής για να ενεργοποιήσει τα αεροδυναμικά βοηθήματα υψηλής απόδοσης πριν εκτοξευθεί στη γραμμή τερματισμού.

Το video είναι «γεμάτο» με εντυπωσιακά αυτοκίνητα, ενώ βλέπουμε και τον Λόρδο March να οδηγεί στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση, τη BMW M3 Touring. Το video ολοκληρώνεται με τρία πολύ διαφορετικά αλλά εντυπωσιακά οχήματα. Η Genesis έστειλε το αναμφισβήτητα μεγάλο ηλεκτρικό G80 της στο Goodwood, ενώ οι λάτρεις των rally θα «σκιρτήσουν» με την εμφάνιση του Prodrive P25 που έκανε ντεμπούτο στην εκδήλωση. Το κλείσιμο του video, έχει Ferrari με την εκπληκτική SP3 Daytona να κλέβει καρδιές.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Subaru GL των 862 ίππων στο Goodwood
Το πιο γρήγορο van του κόσμου είναι της Ford (+video)
Το ηλεκτρικό hypercar της Lexus θα είναι στο Goodwood