Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG επιβεβαιώνει ότι η νέα SL θα αντικαταστήσει την GT Roadster

Ελλάδα 6:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes-AMG επιβεβαιώνει ότι η νέα SL θα αντικαταστήσει την GT Roadster

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG επιβεβαιώνει ότι η νέα SL θα αντικαταστήσει την GT Roadster

ΝΕΑ

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο CEO της Mercedes-AMG, Philipp Schiemer, αποκάλυψε πολλά για το μέλλον της εταιρείας, το οποίο προβλέπεται λαμπρό, μια και θα συνεχιστεί η εξέλιξη των βενζινοκινητήρων παράλληλα με τα υβριδικά συστήματα.

Advertisement
Advertisement

Ο Philipp Schiemer επιβεβαίωσε πως μια νέα Mercedes-AMG SL βρίσκεται στον ορίζοντα από την εταιρεία και με το νέο αυτό μοντέλο θα αντικατασταθεί η AMG GT Roadster.

Το μέλλον της SL φαίνεται λαμπρό καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-AMG, Philipp Schiemer, σε πρόσφατη συνέντευξή του επιβεβαίωσε ότι ο… εσωτερικός ανταγωνισμός με τη μορφή της AMG GT Roadster θα εξαφανιστεί προκειμένου να υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις για αξιόλογη εμπορική πορεία του μοντέλου στο μέλλον. Η επόμενη γενιά SL θα είναι ένα προϊόν της Mercedes-AMG, όπως είναι τώρα το coupe και το sedan AMG GT. Σύμφωνα με τον Schiemer, θα παραμείνει ένα άνετο αυτοκίνητο ικανό για κάλυψη μεγάλων αποστάσεων, ενώ θα έχει τους δικούς του μοναδικούς κινητήρες και ενδέχεται να μην μοιράζεται τα πάντα με άλλα μοντέλα της Mercedes-AMG.

Advertisement
Advertisement

Καθώς το μέλλον της Mercedes-AMG αγκαλιάζει την υβριδική τεχνολογία για μεγαλύτερη απόδοση, μπορούμε να δούμε μερικές από τις πιο αξιοπρόσεκτες προτάσεις της εταιρείας και να περιμένουμε στο μέλλον να δούμε ακόμα καλύτερα μοντέλα με έμφαση στην απόδοση και τις επιδόσεις. Η ομάδα που κυριαρχεί και στο Πρωτάθλημα της F1, ετοιμάζει ένα συγκλονιστικό hypercar, το Project One, με τη στροφή στην υβριδική τεχνολογία, να επιτρέπει κορυφαία απόδοση και επιδόσεις, την ίδια στιγμή με την απόλυτη εναρμόνιση στις αυστηρότερες απαιτήσεις περί εκπομπών.

Διαβάστε ακόμα:
Mercedes-Benz EQA: Πιο ασφαλής δεν γίνεται!
Η μοχθηρή Mercedes-AMG GT Black Series (VIDEO)
H νέα Mercedes G-Class 4×4 Squeared… πιάστηκε στα πράσα