Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mazda χαρίζει 50 επετειακά MX-5 στους ήρωες της πανδημίας

Ελλάδα 10:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mazda χαρίζει 50 επετειακά MX-5 στους ήρωες της πανδημίας

ΝΕΑ

Η Mazda χαρίζει 50 επετειακά MX-5 στους ήρωες της πανδημίας

ΝΕΑ

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους. Η Mazda στοχεύει να επιλέξει 50 άξιους ανθρώπους που προέβησαν σε καλές πράξεις εν μέσω πανδημίας και να τους χαρίσει ένα επετειακό MX-5 Miata 100th Anniversary Special Edition.

Advertisement
Advertisement

“Αυτό το έτος σηματοδοτεί την 100ή επέτειο της Mazda. Ελπίζαμε ότι θα ζήσουμε την εορταστική αυτή περίοδο μαζί με θαυμαστές, υπαλλήλους και συνεργάτες μας. Ωστόσο, δεδομένων των πολλών τραγικών γεγονότων του 2020, αποφασίσαμε να εκφράσουμε με άλλο τρόπο τη μοναδική κληρονομιά της μάρκας προσπαθώντας να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Mazda Βόρειας Αμερικής Jeff Guyton.

Το πρόγραμμα Mazda Heroes δέχεται ιστορίες από όλο τον κόσμο έως τις 25 Οκτωβρίου για άτομα που προέβησαν σε σημαντικές πράξεις καλοσύνης, ανθεκτικότητας αλλά και ενσυναίσθησης τη χρονιά που διανύουμε. Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει απαραίτητα να είναι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη.

Η εταιρεία σημειώνει ότι ένας δάσκαλος που προσπαθεί ιδιαίτερα σκληρά προκειμένου να βελτιώσει τη μάθηση από απόσταση ή κάποιος που αναλαμβάνει το καθήκον να προμηθεύει ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό για άτομα με ειδικές ανάγκες έχει επίσης δικαίωμα στο βραβείο. Η εταιρεία θα ανακοινώσει τους νικητές στις 2 Δεκεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Miata 100th Anniversary Special Edition τιμά τον αιώνα ύπαρξης της Mazda που χρονολογείται από τις 30 Ιανουαρίου 1920. Το μοντέλο υιοθετεί απόχρωση Snowflake White Pearl Mica. Για τη μαλακή οροφή, το ύφασμα είναι κόκκινο, ενώ, το RF διαθέτει μαύρη οροφή. Υπάρχουν επίσης λογότυπα “100 Years 1920 – 2020” στα εμπρός φτερά. Το ίδιο ισχύει και με τα καπάκια των τροχών.

Στο εσωτερικό, η ειδική έκδοση του Miata διαθέτει κόκκινα δερμάτινα καθίσματα και αντίστοιχη επένδυση στο πάτωμα. Τα προσκέφαλα έχουν ένα ανάγλυφο λογότυπο της 100ης επετείου και το ίδιο έμβλημα βρίσκεται και στο key fob. Συνολικά, αυτή είναι η πιο ωραία έκδοση του τελευταίου MX-5.

Advertisement

Διαβάστε ακόμη:

Mazda MX-5 με εμφάνιση Lamborghini

Advertisement

Σε δημοπρασία κλασικό Mazda MX-5 σε κατάσταση καινούργιου

Mazda MX-5 100th Anniversary: Επετειακό και πανέμορφο

 

Advertisement