Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mazda MX-5 με εμφάνιση Lamborghini

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mazda MX-5 με εμφάνιση Lamborghini

ΝΕΑ

Mazda MX-5 με εμφάνιση Lamborghini

ΝΕΑ

Μια… στιλιστική ανησυχία που έχουν κάποιοι, οι οποίοι -πάνω στην τρέλα τους- συνδύασαν το ιαπωνικό διθέσιο μοντέλο με το hot ιταλικό supercar.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη ερώτηση που σας έρχεται σίγουρα στο μυαλό είναι το “γιατί”. Γιατί δηλαδή κάποιος να αλλάξει το εμπρός μέρος ενός icon και να τοποθετήσει ενός ιταλικού supercar;

Η εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε είναι… δύσκολη. Ωστόσο, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Unnecessary Automobile Nose Swaps, οι οποίοι ανακάλυψαν το Huramiata.

Ευτυχώς όμως δεν πρόκειται για κάτι πραγματικό, αλλά μια ψηφιακή “ανησυχία” και πιο συγκεκριμένα, ο σκοπός της εν λόγω σελίδας είναι να… καταστρέφει -αισθητικά- τα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Αναμφίβολα, το best-seller convertible του κόσμου, το Mazda MX-5 είναι ένα αξιόπιστο, προσιτό και fun to drive αυτοκίνητο που όλοι θα θέλαμε. Από την άλλη, η Lamborghini Huracan είναι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της ιταλικής μάρκας, χάρη στην ελκυστική εμφάνιση, τον V10 κινητήρα του και το… σήμα του ταύρου.

Advertisement

Ουσιαστικά, οι Unnecessary Automobile Nose Swaps δημιουργούν ξεχωριστά φανταστικά οχήματα, αλλάζοντας μόνο το εμπρός τμήμα. Σε μια από τις πιο πρόσφατες περιπτώσεις είναι και η εικονιζόμενη, όπου συνδυάζουν “σώμα” του MX-5 και “πρόσωπο” της Huracan. Φυσικά δεν υπάρχει κάτι παραπάνω για να αναλύσουμε, παρά μόνο να διακρίνουμε πόσο καλή δουλειά έχει γίνει στην τελική επεξεργασμένη εικόνα.

Advertisement

Αξίζει να αναφερθεί ότι η νέα γενιά Mazda MX-5 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με την τιμή να ξεκινάει από τα 27.509 ευρώ και για το MX-5 RF από 36.739 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Subaru Impreza του 1998 σε εξωφρενική τιμή

Advertisement

Οι χειρότερες κινέζικες απομιμήσεις αυτοκινήτων (video)

Renault Clio: Μοντέρνος και εκφραστικός σχεδιασμός