Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δημοπρασία κλασικό Mazda MX-5 σε κατάσταση καινούργιου

Ελλάδα 3:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε δημοπρασία κλασικό Mazda MX-5 σε κατάσταση καινούργιου

ΝΕΑ

Σε δημοπρασία κλασικό Mazda MX-5 σε κατάσταση καινούργιου

ΝΕΑ

Στις σελίδες του eBay εμφανίστηκε ένα Mazda MX-5 του 2000 που δείχνει σαν να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο.

Advertisement
Advertisement

Βρισκόμαστε στην καλύτερη εποχή για carbio και roadster αυτοκίνητα οπότε πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται την απόκτηση ενός τέτοιου. Προφανώς αυτό σκέφτηκε και ο ιδιοκτήτης του λευκού MX-5 που ανέβηκε πρόσφατα στις σελίδες δημοπρασιών του eBay.

Βέβαια το αξιόλογο της υπόθεσης είναι πως αν και το αυτοκίνητο κλείνει φέτος τα 20 του χρόνια η κατάστασή του στις φωτογραφίες δείχνει απίθανα καλή. Το ίδιο ισχυρίζεται και ο πωλητής καθώς αναφέρει πως το αυτοκίνητο έχει στο οδόμετρο μόλις 1.910 χιλιόμετρα και το μεγαλύτερο μέρος της ζωή του το έχει περάσει με κλειστό γκαράζ με ελεγχόμενο κλιματισμό ο οποίος έχει βοηθήσει και στη διατήρηση σε εξαιρετική κατάσταση και όλων των ελαστικών συνδέσμων στα μηχανικά μέρη. Επιπλέον το αυτοκίνητο δεν είχε ποτέ το οποιοδήποτε ατύχημα και η βαφή του είναι εξολοκλήρου εργοστασιακή ενώ και το εσωτερικό δείχνει παντελώς καινούργιο.

Advertisement
Advertisement

Στις πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου αναφέρεται πως έχει τον κινητήρα 1.8 λίτρων με 140 ίππους και πεντάρι κιβώτιο καθώς επίσης πως διαθέτει κλιματισμό και μπλοκέ διαφορικό καθώς και την σπορ ανάρτηση της Mazda με αμορτισέρ της Bilstein και πιο χοντρές αντιστρεπτικές. Προς το παρόν οι προσφορές για το αυτοκίνητο έχουν φθάσει τα 10.000 ευρώ όμως η δημοπρασία είναι ανοιχτή για αρκετές ημέρες ακόμα οπότε είναι σχεδόν σίγουρο πως η τιμή θα φθάσει αρκετά ψηλότερα.