Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Κινέζοι «άλωσαν» το Euro 2024!

Ελλάδα 14:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι Κινέζοι «άλωσαν» το Euro 2024!

ΝΕΑ

Οι Κινέζοι «άλωσαν» το Euro 2024!

ΝΕΑ

Υπό άλλες συνθήκες, δεν θα συνιστούσε έκπληξη, αλλά η κορυφαία διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου, θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

Advertisement
Advertisement

Αν πριν από μερικά χρόνια έλεγε κάποιος ότι ο μέγας χορηγός, σε ένα κορυφαίο ποδοσφαιρικό event, στην καρδιά της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας, θα ήταν Κινέζος, μπορεί να μην τον έλεγαν τρελό, αλλά σίγουρα δεν θα τον έπαιρναν και πολύ στα σοβαρά…

Το προσεχές καλοκαίρι και συγκεκριμένα από τις 14 Ιουνίου έως και τις 14 Ιουλίου, τα γήπεδα της Γερμανίας θα φιλοξενήσουν την τελική φάση του Euro 2024, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των πολυάριθμων φίλων του αθλήματος, αλλά και των κορυφαίων εταιρειών, που επενδύουν στη διοργάνωση.

Οι Γερμανοί έκαναν ό,τι μπορούσαν, για να έρθουν σε συμφωνία με δικό τους brand name, έφτασαν κοντά σε συμφωνία με τη Volkswagen, αλλά ο οικονομικός ανασχεδιασμός του Group, ήταν η βασική αιτία που δεν… βγήκε λευκός καπνός.

Advertisement
Advertisement

Όπως συμβαίνει πολύ συχνά, τα τελευταία χρόνια, οι Κινέζοι δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη, ούτε αυτή την ευκαιρία και έτσι ο κορυφαίος όμιλος της ασιατικής υπερδύναμης, η BYD, είναι ο βασικός σπόνσορας της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, η BYD, θα ενισχύσει το στόλο της διοργάνωσης, με μια πλούσια γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων, θέλοντας να στείλει και το μήνυμα της εποχής, για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και το περιβάλλον.

Advertisement

Η κορυφαία κινεζική εταιρεία, έχει αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά των ηλεκτρικών. Στο ανταγωνιστικό τοπίο των παγκόσμιων πωλήσεων EV, η Tesla βρίσκεται μπροστά σε ένα εντελώς νέο τοπίο, καθώς η BYD την ξεπέρασε σε πωλήσεις με μπαταρία κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τρέμε Ευρώπη: Έρχονται 1.305 άλογα σε τιμή «χώμα»!
Αγοράζουν καράβια γιατί… τσαντίστηκαν
Και το Fang Cheng Bao 3 είναι έτοιμο

Advertisement