Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπαίνει στην παραγωγή το Hyundai N Vision 74;

Ελλάδα 2:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπαίνει στην παραγωγή το Hyundai N Vision 74;

ΝΕΑ

Μπαίνει στην παραγωγή το Hyundai N Vision 74;

ΝΕΑ

Ο κορεατικός Τύπος δε σταματάει να απασχολεί το κοινό σχετικά με το πότε θα δούμε το συναρπαστικό αυτό κόνσεπτ να περνά στον πραγματικό κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Το Hyundai N Vision 74 είναι ίσως το πιο εκπληκτικό κόνσεπτ που έχει παρουσιάσει η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία τα τελευταία πολλά χρόνια.

Ρετρό ντιζάιν, όμορφες αναλογίες και συγκλονιστική ιπποδύναμη στους 671 ίππους. Ένα πακέτο που όλοι θα θέλαμε να δούμε εν δράσει.

Το κόνσεπτ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δημόσια πριν περίπου δύο χρόνια και από τότε δεν έχει σταματήσει να απασχολεί το διαδίκτυο, πόσο μάλλον τους Κορεάτες.

Advertisement
Advertisement

Το τελευταίο δημοσίευμα έρχεται από κορεατικό Μέσο. Το «ETNews» έγραψε ρεπορτάζ το οποίο πληροφορεί ότι η παραγωγή του N Vision 74 ξεκινάει το 2026.

Δεν μένει μόνο σε αυτό, αλλά τονίζει επίσης πως μόλις 100 μονάδες θα κατασκευαστούν, 70 για το ευρύ κοινό και 30 για αγώνες σε δημοφιλή event μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Advertisement

Βάσει του ίδιου δημοσιεύματος, το Hyundai N Vision 74 παραγωγής θα αποδίδει 800 ίππους στο σύνολο, χάρη στον θερμικό κινητήρα που θα λειτουργεί με υδρογόνο και τους δύο ηλεκτροκινητήρες. Ουσιαστικά, μιλάμε για 130 ίππους παραπάνω από το ορίτζιναλ κόνσεπτ.

Το πρόβλημα σε αυτή τη σωρεία πληροφοριών, είναι πως δεν τα ακούμε πρώτη φορά από κορεατικό Μέσο. Τον περασμένο Μάιο, ένα άλλο μίλαγε με σιγουριά για την παραγωγή του N Vision 74 λέγοντας ότι θα ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται το 2023!

Advertisement

2023 οσονούπω… είχαμε και το Hyundai N Vision 74 απέχει ακόμα πολύ από το να μπει σε γραμμή παραγωγής. Σύμφωνα με το αμερικανικό «Motor1», η Hyundai δεν θέλει να κάνει σχόλιο πάνω σε κάποιο μελλοντικό της προϊόν.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να παθιάζεται με τα σπορ αυτοκίνητα, τους αγώνες και το ρετρό λουκ και να μη θέλει να δει εν δράσει το Hyundai N Vision 74.

Advertisement

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία τρανταχτή απόδειξη προς το παρόν, ότι εντός των επόμενων δύο χρόνων θα είναι γεγονός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τα Hyundai N Vision 74 και RN22e στην πίστα (+video)
Hyundai N: Έντονες συγκινήσεις και κορυφαίες επιδόσεις
Ασταμάτητη η Hyundai: Φέρνει μικρό σπορ ηλεκτρικό!