Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ferrari 296 GTB φόρεσε… πανοπλία από ανθρακόνημα!

Ελλάδα 1:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ferrari 296 GTB φόρεσε… πανοπλία από ανθρακόνημα!

ΝΕΑ

Η Ferrari 296 GTB φόρεσε… πανοπλία από ανθρακόνημα!

ΝΕΑ

Η Zacoe σχεδίασε ένα -αγωνιστικών προδιαγραφών- bodykit, για όσους θεωρούν ότι το Μαρανέλο μπορούσε και καλύτερα.

Advertisement
Advertisement

Αλήθεια, όμως, μπορεί να υπάρχουν ιδιοκτήτες αυτού του υπέροχου supercar, που να θεωρούν ότι η Ferrari δεν έκανε την τέλεια δουλειά;

Σύμφωνα με τον βελτιωτικό οίκο από την Tαϊβάν, υπάρχουν ιδιοκτήτες της 296 GTB, που θεωρούν ότι η αρτιότητα θα μπορούσε να πάει ακόμα πιο μακριά, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στη θωράκιση του αμαξώματος και στην αεροδυναμική.

Έτσι, η Zacoe αποφάσισε να βάλει αυτή την καθοριστική πινελιά και προσδώσει ακόμα πιο αγωνιστικό χαρακτήρα, σε μια εμβληματική Ferrari, που σε κάνει -ούτως ή άλλως- να δακρύζεις με τις δυνατότητές της.

Advertisement
Advertisement

Η 296 GTZ (Gran Turismo di Zacoe) όπως την αποκαλούν, έχει στιλιστικές αναφορές στην κλασική 250 LM, αν και η αεροδυναμική της ήταν εμπνευσμένη από τα σύγχρονα αγωνιστικά αυτοκίνητα της μάρκας.

Αυτή η ανθρακονημάτινη «πανοπλία», ξεχωρίζει κυρίως από τα φαρδιά φτερά με τους ενσωματωμένους αεραγωγούς στο μπροστινό μέρος, που ακολουθούν τις σέξι καμπύλες του supercar στο πίσω μέρος και εν τέλει συγχωνεύονται με μια πιο έντονη πίσω αεροτομή.

Advertisement

Η Zacoe δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, φαίνεται, όμως, ότι οι εξατομικευμένες ζάντες και οι φαρδύτεροι τροχοί, να συνδυάζονται και με χαμήλωμα της ανάρτησης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η βόμβα έσκασε: Ο Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari από το 2025!
Η Ferrari σηκώνει πανιά!
Γιατί αυτή η Ferrari 488 Pista έχει ασύλληπτα υψηλή τιμή;