Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί αυτή η Ferrari 488 Pista έχει ασύλληπτα υψηλή τιμή;

Ελλάδα 5:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί αυτή η Ferrari 488 Pista έχει ασύλληπτα υψηλή τιμή;

ΝΕΑ

Γιατί αυτή η Ferrari 488 Pista έχει ασύλληπτα υψηλή τιμή;

ΝΕΑ

Όταν το συγκεκριμένο supercar βγήκε από το Μαρανέλο, η τιμή πώλησής του ήταν περίπου στις 305.000 ευρώ. Αυτό γιατί είναι τόσο ακριβό;

Advertisement
Advertisement

Ο κύριος λόγος είναι πως έχει πολύ ιδιαίτερα (και ακριβά) χαρακτηριστικά. Η συγκεκριμένη Ferrari 488 Pista έχει εξοπλισμό αξίας περίπου 140.000 ευρώ, φτιαγμένο από το τμήμα Tailor Made της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Δεν είναι ψέμα, πως οι τιμές των καινούριων, αλλά και των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων έχουν φτάσει στον… Θεό τα τελευταία χρόνια. Φανταστείτε ότι μία 488 Pista που καινούρια κόστιζε γύρω στις 305.000 ευρώ, έχει πουληθεί σε άλλον ιδιοκτήτη ακόμα και για μισό εκατομμύριο!

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη Ferrari όμως, είναι η πιο ιδιαίτερη και συνάμα ίσως η πιο ακριβή 488 Pista που υπάρχει. Ο λόγος είναι πως έχει περάσει από το τμήμα Tailor Made, έπειτα από επιλογή του ιδιοκτήτη, ο οποίος της πρόσθεσε ό,τι ήταν του γούστου του.

Το χρώμα που επέλεξε για αρχή, ήταν το Blu Swatters Opaco, το οποίο διαθέτει η Ferrari στην γκάμα των έξτρα επιλογών και είναι από τα πιο ξεχωριστά και ακριβά χρώματα.

Μία ασημένια λωρίδα με παραπομπή στους αγώνες διασχίζει το αμάξωμα από το καπό μέχρι και την οροφή, ενώ το χαμηλό μέρος του προφυλακτήρα, τα μαρσπιέ και ο διαχύτης είναι από ανθρακόνημα στο χρώμα του αμαξώματος.

Advertisement

Συνεχίζοντας με το εξωτερικό του ιταλικού supercar, οι ζάντες είναι χρώματος ασημί, γνήσιες της Ferrari και οι δαγκάνες μπλε, στην ίδια απόχρωση με το υπόλοιπο αμάξωμα.

Advertisement

Το τμήμα Tailor Made του Μαρανέλο ασχολήθηκε πάρα πολύ με το κατά παραγγελία εσωτερικό. Τα καθίσματα, το τιμόνι, το ταμπλό, τα πάνελ των θυρών και η κεντρική κονσόλα έχουν δερμάτινη επένδυση σε χρώμα ανοιχτό κόκκινο. Τα υπόλοιπα μέρη της καμπίνας είναι επίσης από μπλε carbon.

Αυτό το εντυπωσιακό και επιβλητικό πακέτο που αφορά καθαρά και μόνο την εμφάνιση της 488 Pista κοστίζει περίπου 140.000 ευρώ. Και κάπως έτσι φτάνουμε στις 565.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα είναι τα καθίσματα στις καινούργιες Ferrari
Πού μπορείς να δεις δίπλα δίπλα δύο σπάνιες Ferrari;
Μια Ferrari 488 Pista καίει λάστιχα στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης (+video)

Advertisement