Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Einhell παίζει μπάλα με την Μπάγερν Μονάχου

Ελλάδα 14:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Einhell παίζει μπάλα με την Μπάγερν Μονάχου

ΝΕΑ

Η Einhell παίζει μπάλα με την Μπάγερν Μονάχου

ΝΕΑ

Η Einhell Germany AG συνεχίζει την προώθηση της εταιρικής της ταυτότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρεία, με έδρα το Landau an der Isar, έχει επεκτείνει τη συνεργασία της με τη διακεκριμένη γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα που συνεχίζει να σπάει ρεκόρ, μέχρι το 2027.

Από τον Αύγουστο του 2021, η Einhell Germany AG είναι χρυσός συνεργάτης και “Ειδικός σε Θέματα Σπιτιού και Κήπου” της FC Bayern.

Στα πρώτα δύο χρόνια ως χρυσός συνεργάτης και “Official Home & Garden Expert” της FC Bayern, η Einhell Germany AG έλαβε ήδη μέρος σε πολλές επιτυχημένες δραστηριότητες marketing και επικοινωνίας με την κορυφαία γερμανική ομάδα που κυριαρχεί τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, σε διοργανώσεις υψηλού κύρους.

Advertisement
Advertisement

Η Einhell ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη FC Bayern με μια εντυπωσιακή guerrilla διαφήμιση. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της σειράς Power X-Change, «κούρεψε» ένα τεράστιο λογότυπο της FC Bayern σε ένα λιβάδι κοντά στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Όταν ολοκληρώθηκε, το λογότυπο ήταν διπλάσιο από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Το 2021, η επικοινωνιακή προσέγγιση ξεκίνησε με μια τηλεοπτική καμπάνια, όπου το E-Team “έκανε το αδύνατο, δυνατό” στο Allianz Arena, χρησιμοποιώντας εργαλεία μπαταρίας και την πλατφόρμα Power X-Change της Einhell.

Το 2022, η καμπάνια προβλήθηκε διεθνώς σε 13 χώρες. Την ίδια χρονιά, πραγματοποιήθηκε επίσης η πρώτη παραγωγή βίντεο και δημιουργικού περιεχομένου, παρουσιάζοντας τους θρύλους της FC Bayern, Giovane Élber και Claudio Pizarro, να χρησιμοποιούν εργαλεία μπαταρίας της Einhell στο προπονητικό κέντρο της FC Bayern στην Säbener Strasse.

Advertisement

Για τους οπαδούς που επιθυμούν να προσδώσουν μια πρωταθλητική πινελιά στους κήπους τους, η Einhell Germany AG προσφέρει δύο προϊόντα ειδικής έκδοσης FC Bayern.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Einhell προχώρησε σε δύο κορυφαίες συνεργασίες
Το καινούργιο «ταξίδι» του Μετροπόντικα
Οι Ευρωπαίοι διατηρούν την αγορά σε άνοδο

Advertisement